Μεγάλο θέμα στη Ρουμανία το «κράξιμο» σε Λουτσέσκου και ο… εμφύλιος στον ΠΑΟΚ

Μεγάλο θέμα στη Ρουμανία το «κράξιμο» σε Λουτσέσκου και ο… εμφύλιος στον ΠΑΟΚ

«Χαμός» στη Ρουμανία με τον «εμφύλιο» στον ΠΑΟΚ και τον έντονο διάλογο που είχε ο Ρασβάν Λουτσέσκου με τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και κυρίως η 10η συνεχόμενη αναμέτρηση στην οποία ο Δικέφαλος του Βορρά δεν νικά, έφερε την αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας χθες στην Τούμπα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν… άντεξαν και «έκραξαν» τους ποδοσφαιριστές για τη νέα αποτυχία, αλλά και τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός τα… άκουσε καλά και μάλιστα ο ίδιος άνοιξε διάλογο με μια μερίδα, μετά το τέλος των δηλώσεων που έκανε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη στην Τούμπα, έγινε μεγάλο θέμα και στην πατρίδα του προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς τα μεγαλύτερα Μέσα της Ρουμανίας σχολίασαν όσα έγιναν χθες μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

«Ξέχασαν γρήγορα τα πάντα που πέτυχε και τώρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκαλούν τον Ράζβαν Λουτσέσκου! Απίστευτες σκηνές μετά την ήττα στο πρωτάθλημα: Καυτός διάλογος του Ρουμάνου προπονητή με τους οπαδούς», αναφέρει η ιστοσελίδα prosport.ro!

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί μια γενικότερη δυσαρέσκεια και γκρίνια, καθώς μια έντονη συζήτηση με τους οπαδούς της ομάδας είχε και ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ