Έχει και… γλυκό η επικύρωση της Super League βαθμολογίας: Λαμία και Απόλλωνας κόβουν βόλτες περιμένοντας τον Παναιτωλικό

Έχει και… γλυκό η επικύρωση της Super League βαθμολογίας: Λαμία και Απόλλωνας κόβουν βόλτες περιμένοντας τον Παναιτωλικό

Της βαθμολογίας το κάγκελο στη Super League- Και άσε τη Βέροια να περιμένει.

Ένα… κομμάτι της Super League βαθμολογίας αναμένεται να επικυρωθεί αύριο από το Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Εκείνο που αφορά στα play-offs. Για τα play-outs; Ε, εδώ θα είμαστε. Δεν θα χαθούμε βρε αδερφέ. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό; Κάτι πιο συγκεκριμένο; Μα όταν εκδικαστεί η υπόθεση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ (25/5). Αυτή η παράξενη ιστορία που απειλεί στα ίσα τους Αγρινιώτες ως και με υποβιβασμό.

Οι εντιμότατοι φίλοι του «συστήματος», η Λαμία και ο Απόλλωνας πιέζουν ώστε μέχρι να υπάρξει μια τελεσίδικη απόφαση να μην υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας. Γιατί; Διότι αν συμβεί κάτι τέτοιο και ο Παναιτωλικός τελικά υποβιβαστεί δεν θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την περίσταση. Γιατί με την βαθμολογία επικυρωμένη, άρα τον Απόλλωνα ήδη υποβιβασμένο την θέση του Παναιτωλικού θα πάρει απευθείας η Βέροια που εν τω μεταξύ περιμένει να παίξει «μπαράζ» για την άνοδο.

Δίχως επικύρωση της βαθμολογίας Super League βεβαίως δεν μπορεί να γίνει και το «διπλό» μπαράζ, Λαμία-Βέροια που είναι προγραμματισμένο για τις 22 και 29 Μάη. Η Λαμία θέλει αν γίνει κάτι με τον Παναιτωλικό, να εκμεταλλευτεί εκείνη τη συγκυρία και να παραμένει απευθείας στην κατηγορία. Και κάπως έτσι να προκύψει μπαράζ ανάμεσα (στον ουσιαστικά απευθείας υποβιβασμένο) Απόλλωνα με τη Βέροια για το τελευταίο Super League εισιτήριο.

Όχι, μην γελάτε. Αλήθεια είναι όλα αυτά. Και περισσότερα μετά την αυριανή τηλεδιάσκεψη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 19/5/2022, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Επικύρωση βαθμολογίας αγώνων playoffs και playouts πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22.

2/ Ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σε σχέση με τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού εκ των προσόδων από τη φορολόγηση των τυχερών παιγνίων, βάσει του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου.

3/ Χορηγικά ζητήματα και δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού για τις επόμενες αγ. περιόδους, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

4/ Συζήτηση και προτάσεις επί του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος και της δομής του πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23.

5/ Συζήτηση και προτάσεις επί της δομής των πρωταθλημάτων υποδομών Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.

6/ Διάφορα».
17:26

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ