Έλα μωρέ τώρα ποια Άιντραχτ;

Έλα μωρέ τώρα ποια Άιντραχτ;

Ο Βασίλης Δεκάρικος αναρωτιέται πόσες μπύρες είχε πιει ο συντάκτης του «10» που αποκάλεσε χθες το βράδυ ομαδάρα κάποια... τυχαία ομάδα από τη Φρανκφούρτη.

Πήγαν αυτά τα κωλόπαιδα που είχαν μεταμεσονύχτια βάρδια στο «10» και έγραψαν μέσα στη νύχτα «Το σήκωσε η ομαδάρα της Φρανκφούρτης». Θέλοντας έτσι να περιγράψουν την κατάκτηση του Europa League από την Άιντραχτ. Ποια ομάδαρα βρε κατσικοπόδαροι; Που την είδατε την ομαδάρα εσείς;

Μήπως η βραδινή βάρδια να μετατραπεί σε πρωινή σε αυτό το σάιτ; Μήπως τα παιδιά που είναι βράδυ και έχει και τελικό γράφουν με καφάσια μπύρας δίπλα και δεν ξέρουν τι βλέπουν; Ομαδάρα η Άιντραχτ βρε μπαλαδόφατσες της συμφοράς;

Στα πέναλτι το πήρε το Europa League. Στα ΠΕΝΑΛΤΙ. Ήταν απλά τυχεροί οι Γερμανοί, τίποτα παραπάνω. Ένα συνονθύλευμα είναι, που όλη τη χρονιά δεν έκανε και τίποτα το σπουδαίο. Επειδή άφησε έξω την Μπαρτσελόνα; Σιγά την Μπαρτσελόνα. Πλάκα τις κάνουν οι Αλαβές και οι Μαγιόρκες στην Ισπανία.

Επειδή άφησε έξω και την Μπέτις και τη Γουέστ Χαμ; Είναι ομάδες νομίζετε αυτές; Αν τις βάλετε να παίξουν στο Βελοντρόμ με τη Μαρσέιγ θα τρέμουν τα ποδαράκια τους. Πέντε θα φάνε, άλλωστε μόνο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει όρθιος από αυτή την έδρα. 2-1 έχασε, αλλά στις καρδιές όλων ήταν ο νικητής, όλοι το ξέρουν αυτό.

Τυχερή ήταν η Άιντραχτ φίλοι μου που πήρε το Europa League. Και σιγά τη διοργάνωση δηλαδή. Αν έπαιζε στο Conference League ξέρετε πόσα θα έτρωγε από καμία… Λίνκολν; Τρία μέσα, πέντε έξω. Και θα είχε πάει σπίτι της από νωρίς. Μια μέτρια ομάδα, σε μια μέτρια διοργάνωση, με μέτριες κληρώσεις και με τελικό απέναντι στη μέτρια Ρέιντζερς, που στους δύο βγήκε δεύτερη στη Σκωτία. Σιγά το κατόρθωμα που έκανε η Άιντραχτ δηλαδή.

Δεν ξέρουν οι… λαλάκηδες, που έχουν φάει τα ποδοσφαιρικά γήπεδα με το κουτάλι και ξέρετε εσείς που σας δίνουν μπάλα και την πάτε στο αστυνομικό τμήμα για βόμβα.

Τι έγραφαν για την Άιντραχτ όλοι εκείνοι που στα ρεπό τους από το γυναικείο μπάσκετ και το χόκεϊ επί χόρτου βλέπουν και λίγο ποδόσφαιρο; Πως είναι μια μέτρια ομάδα της Bundesliga, «λίγη» για το ευρωπαϊκό στερέωμα και πως δεν θα πάει πουθενά.

Δεν τους θυμάστε που κουνούσαν και το δάχτυλο; Αυτούς να εμπιστεύεστε την επόμενη φορά και μετά να γράφετε τους τίτλους. Όχι τους τίτλους στο baseball κορασίδων, που σε λίγο θα το κάνουν πρώτο θέμα τους για να πείσουν τον κόσμο για την υποτιθέμενη… υπερκούπωση. Τους τίτλους τον κειμένων σας.

«Το σήκωσε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ η ΤΥΧΕΡΗ ομάδα της Φρανκφούρτης». Αυτός είναι ο τίτλος που θα έβαζε ο Βασίλης ο Δεκάρικος αν είχε βάρδια χθες το βράδυ. Αλλά δεν τον πήρατε ένα τηλέφωνο να τον συμβουλευτείτε. Και ξεφτιλιστήκατε στο πανελλήνιο με τις δήθεν ομαδάρες και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές.

Τώρα ας περιμένετε μέχρι την επόμενη σεζόν που θα βγουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη να μάθετε λίγη μπαλίτσα από τους άρχοντες για το ποιες είναι οι πραγματικά καλές και ποιες οι τυχερές ομάδες. Άμπαλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ