Πόση προπαγάνδα αντέχεις; Τελικά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι μια… μέτρια ομάδα!

Πόση προπαγάνδα αντέχεις; Τελικά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι μια… μέτρια ομάδα!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης διέλυσε την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και τελείωσε άλλο ένα αφήγημα.

Όχι πως περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από ανθρώπους που τους δίνεις την μπάλα και την πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για βόμβα. Έτσι έμαθαν να λειτουργούν, έτσι θα λειτουργούν μια ζωή. Φτιάχνοντας σενάρια για αποτυχίες εκεί που δεν υπάρχουν, ανακαλύπτοντας… δικές τους βαθμολογίες, ξεχωριστές από τις επίσημες της UEFA. Και κάνοντας μονίμως προπαγάνδα.

Έφτασαν σε σημείο το βράδυ της Τετάρτης να κάνουν προπαγάνδα ακόμα και εναντίον του Κώστα Τσιμίκα! Ενός παιδιού που βλέπει και χαίρεται όλη η Ελλάδα να διαπρέπει με τη Λίβερπουλ και να φλερτάρει με έναν τελικό Champions League. Που καμάρωνε με το τρόπαιο του MVP του αγώνα με την Μπενφίκα, στον οποίο μοίρασε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Κι όμως αυτό που βρήκαν να γράψουν από μια μαγική βραδιά για τον «Τσίμι» και το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν πως άργησε να τραβηχτεί για οφσάιντ στη φάση του 1-1!

Είναι οι ίδιοι που αποκαλούν «καφενεία» τις ομάδες τις οποίες αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Με προσπάθειες που προκαλούν γέλιο, αφού δεν έχουν καμία ποδοσφαιρική λογική – ποιος την έχασε άλλωστε για να τη βρουν άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ απολύτως καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ένα από τα φετινά «θύματά» τους; Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μια υπέροχη ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην «ελίτ» της Bundesliga. Που διαθέτει παίκτες εκατομμυρίων, όπως ο Κόστιτς, που αναδεικνύει ποδοσφαιριστές οι οποίοι πωλούνται σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως ο Λούκα Γιόβιτς ο οποίος πουλήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα deal που ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια ευρώ! Ψιλά γράμματα όλα αυτά για όλους εκείνους που έμαθαν την Ευρώπη το… 2022. Μέσω του Conference League…

Η Άιντραχτ για εκείνους ήταν η… 12η ομάδα της Γερμανίας, την αποκαλούσαν μια μικρομεσαία ομάδα της Bundesliga και μικρή σε ευρωπαϊκό μέγεθος. Όμως το ποδόσφαιρο… τιμωρεί. Και πάντα φέρνει την αλήθεια μπροστά.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης πέτυχε χθες το βράδυ ένα ποδοσφαιρικό έπος. Στο 67’ του αγώνα ο φωτεινός πίνακας του «Καμπ Νου» έγραφε Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανφούρτης 0-3. Στο φινάλε οι Γερμανοί πανηγύριζαν μέσα στη Βαρκελώνη μια μεγαλειώδη πρόκριση και πλέον βρίσκονται στα ημιτελικά του Europa League. Η… 12η της Γερμανίας, η… μέτρια ομάδα που δεν θα έκανε τίποτα στη διοργάνωση μετά τους ομίλους. Πόση αλήθεια αντέχεις;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ