Irish Pub στην Ριζούπολη

Irish Pub στην Ριζούπολη

Η επιμονή του Μονεμβασιώτη για την συμμετοχή του Στόουκς παραλίγο να φέρει την παραίτηση του Παράσχου

Όσοι πιστεύουν ότι η τρίτη σερί νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα και η σχεδόν- πλέον- βέβαιη σωτηρία του, θα επιφέρουν και την παραμονή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας και στο νέο πρωτάθλημα, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Εδώ πήγαν να τιναχτούν όλα στον αέρα την Κυριακή, ανήμερα του αγώνα με την Λάρισα, όταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης πήγε να επιβάλει την συμμετοχή του Αντονι Στόουκς στην 18αδα του αγώνα. Ο Γιώργος Παράσχος που δίνει μεγάλη έμφαση στην πειθαρχία, φόρτωσε άγρια και του είπε ότι αν ο Ιρλανδός επιθετικός καθίσει στον πάγκο, τότε θα απουσιάζει ο ίδιος από εκεί και να ψάξει να βρει νέο τεχνικό. Ο mr. Βενέτης έκανε πίσω αλλά φαίνεται ότι οι δυο τους δεν έχουν βρει ακόμα τον κώδικα επικοινωνίας…

Γιατί είχε θυμώσει ο Παράσχος με τον Στόουκς; Ο Ιρλανδός επιθετικός είχε φύγει με την τριήμερη άδεια που είχαν πάρει όλοι οι παίκτες και πήγε στην πατρίδα του. Την μέρα που ήταν να γυρίσει, την Τρίτη, «αρρώστησε» τον παππού του και μετά από δυο μέρες χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τα παιδιά του για να παρατείνει την άδεια. Τελικά εμφανίστηκε και προπονήθηκε το Σάββατο και ο Μονεμβασιώτης μετά απ’ όλα αυτά ήθελε να συμπεριληφθεί στην 18αδα.

Ο Παράσχος τον άφησε εκτός, τον πήρε όμως μαζί του στα Γιάννινα, όπου τον χρησιμοποίησε ελάχιστα λεπτά στο τέλος, κάνοντας την επίδειξη της δύναμης του.

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ