Από τον ΠΑΟΚ βάζουν και τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του Σβαμπ

Από τον ΠΑΟΚ βάζουν και τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του Σβαμπ

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον Ιβάν Σαββίδη αν θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Στέφαν Σβαμπ και την ίδια ώρα ισχυρίζονται ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του.

Το συμβόλαιο του Στέφαν Σβαμπ ολοκληρώνεται με τον ΠΑΟΚ και ακόμη ο Αυστριακός μέσος δεν γνωρίζει αν ο Δικέφαλος του βορρά είναι διατεθειμένος να του καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη παραμονή του Σβαμπ στην Τούμπα για ακόμη μια σεζόν, αλλά σε έναν διαφορετικό ρόλο, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα του κάνει πρόταση ανανέωσης για άλλη μια σεζόν, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και τηρείται στάση αναμονής επί του θέματος.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση, ούτε έχει κληθεί από τη διοίκηση της ομάδας για να μιλήσει.

Την ώρα λοιπόν που στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον Σαββίδη, ισχυρίζονται πως έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησης του Αυστριακού μέσου ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τον Δικέφαλο του βορρά, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν κάνει πρόταση στον Σβαμπ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές κοντά σε αυτές που είχε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι συγκεκριμένα, με τον Παναθηναϊκό να έχει βγει στην αγορά για κεντρικό μέσο. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή ψάχνει τουλάχιστον δύο ίσως και τρεις παίκτες σε αυτή τη θέση, λόγω και της υπόθεσης Βιγιαφάνες. Ο Σβαμπ είναι για το τριφύλλι μια σχετικά προσιτή λύση, ενώ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.

Ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει για τον παίκτη ο Σαββίδης. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Τη φετινή σεζόν, ο Αυστριακός είχε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ασπρόμαυρα, ενώ κατέγραψε 5 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ