Η «πέτρα του σκανδάλου» στην αρπαγή του Γκατσίνοβιτς

Η «πέτρα του σκανδάλου» στην αρπαγή του Γκατσίνοβιτς

Τι σχέση έχει ο… Τσούμπερ στην επικείμενη μεταγραφή του Σέρβου άσου, που γνωρίσαμε με τα πράσινα, στην ΑΕΚ…

Έσκασε σαν… βόμβα η είδηση από το Kicker για το γερό «μπάσιμο» της ΑΕΚ για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Και είναι αλήθεια πως η Ένωση κινήθηκε σε αυτή την υπόθεση με απόλυτη μυστικότητα αιφνιδιάζοντας ακόμη και τους «πράσινους» που ήθελαν να κρατήσουν τον Σέρβο μεσοεπιθετικό και την επόμενη χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός που τον ζήτησε αρχικά ξανά δανεικό και που προφανώς πόνταρε στην λογική ότι δεν θα βρεθεί κάποια καλύτερη επιλογή για τον Σέρβο και έτσι η Χόφενχαϊμ που έτσι και αλλιώς δεν τον υπολόγιζε και για τη νέα σεζόν, θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με τους «πράσινους» όρους.

Έλα όμως που στον Παναθηναϊκό όπως φαίνεται δεν είχαν πάρει… χαμπάρι τι συμβαίνει. Και υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο.

Όπου «ξενοδόχος»; Βάλτε τον άνθρωπο – κλειδί της ιστορίας μας. Αυτόν που επί της ουσίας αποτελεί την… πέτρα του σκανδάλου για τους «πράσινους» που είναι πλέον πολύ πιθανό να βρουν απέναντι τους με τα κιτρινόμαυρα έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που πίστευαν και πόνταραν πολλά πάνω του.

Ο μάνατζερ του Τσούμπερ (αλλά και του Γέφτιτς) Μίλος Μαλένοβιτς… ευθύνεται για την «γυριστή» που όπως όλα δείχνουν κάνει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν από τους βασικούς αντιπάλους της ομάδας που του έδωσε την ευκαιρία να ξαναβγεί στον αφρό.

Γιατί, για να τα λέμε όλα, ο Παναθηναϊκός πόνταρε στο ταλέντο του Γκατσίνοβιτς ξέροντας συνάμα πως ο Σέρβος έχει ταλαιπωρεί από τραυματισμούς. Του έδωσε την ευκαιρία να… συστηθεί ξανά στο ποδοσφαιρικό κοινό και να αναγεννηθεί με την πράσινη φανέλα.

Και τώρα ο Γκατσίνοβιτς ετοιμάζεται να μετακομίσει λίγο πιο βόρεια από τη Λεωφόρο στην Νέα Φιλαδέλφεια προκαλώντας εκνευρισμό (τουλάχιστον) στους πράσινους. Με τον μάνατζερ του Σέρβου, Μίλος Μαλένοβιτς, να αποτελεί «κόκκινο πανί» για την πράσινη ΠΑΕ που βλέπει πως βγαίνει χαμένη από μια υπόθεση που θα μπορούσε να είχε τελείως διαφορετική εξέλιξη.

Η ΑΕΚ βεβαίως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και το Kicker συζητά για την αγορά του Γκατσίνοβιτς και όχι για τον δανεισμό του όμως όπως και να έχει είναι δεδομένο πως ο μάνατζερ το παίκτη την… έφερε στους πράσινους που άλλα περίμεναν και άλλα βρίσκουν μπροστά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ