Ο Μάγκνουσον γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος του Παναθηναϊκού… μέχρι τον επόμενο

Ο Μάγκνουσον γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος του Παναθηναϊκού… μέχρι τον επόμενο

Συμβόλαιο που αγγίζει το εκατομμύριο παίρνει ο Ισλανδός στόπερ, Μάγκνουσον, που συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα μεγαλύτερο ποσό θα δοθεί για τον επιθετικό.

Σε… κέφια ο Γιάννης Αλαφούζος. Πάνε καλά οι δουλειές, πήγε καλά ο Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας το Κύπελλο και βγαίνοντας στην Ευρώπη. Το χρέος της ομάδας δεν υπάρχει πια και ο ίδιος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να βάλει όσα χρήματα χρειάζονται για να ενισχύσει την ομάδα.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Παναθηναϊκό μιλούν για έναν Αλαφούζο πολύ διαφορετικό σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και κυρίως για έναν Αλαφούζο που βλέπει πια το ποδόσφαιρο με την ίδια όρεξη που το έβλεπε και πριν από δέκα χρόνια, όταν αναλάμβανε τα ηνία του Παναθηναϊκού.

Φαίνεται και από τις κινήσεις που κάνει. Και απ’ αυτές που φαίνονται και από εκείνες που δεν φαίνονται. Έχει πει στον Γιοβάνοβιτς πως μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει (σε λογικά πάντα πλαίσια) και να μην ενδιαφέρεται για τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Με ποια ομάδα συζητάει ο Μακέντα

Τελευταίο παράδειγμα η μεταγραφή του Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός έπαιρνε 1,2 εκατομμύρια ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συμβόλαιο που όταν το άκουγαν στον Παναθηναϊκό μέχρι και πριν από 1 – 1,5 χρόνο πήγαιναν παρακάτω. Δεν συζητούσαν καν το ενδεχόμενο να μπουν σε… παζάρια. Και τώρα; Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε στόπερ από υψηλό ράφι, αφού του έφυγε ο βασικότατος Βέλεθ και ο Αλαφούζος του είπε να πάρει όποιον θέλει.

Συμβόλαιο 800.000 ευρώ ετησίως συν τα μπόνους στόχων, που μπορεί να τον φέρουν και κοντά στο εκατομμύριο, θα πάρει ο Ισλανδός. Αυτόματα γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ξεπερνώντας και τον Παλάσιος.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος μέχρι τον… επόμενο. Γιατί όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες, τα ακόμα περισσότερα χρήματα θα δοθούν για τον σέντερ φορ. Ακόμα και αν χρειαστεί να μπούμε στον Αύγουστο. Θα πληρώσει για να φέρει σίγουρα γκολ. Και ίσως δούμε για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια τον Παναθηναϊκό να δίνει συμβόλαιο εφταψήφιο.

Και μην ξεχνάμε και την υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο. Και εκεί ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να… ξεφύγει, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που κάποτε έδινε, για να κάνει το χατίρι του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ