Ο μονόδρομος του Νίνη

Ο μονόδρομος του Νίνη

Η επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ ωριμάζει στο μυαλό του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Τα φετινά γενέθλια του Σωτήρη Νίνη ήταν από τα πλέον δύσκολα για τον κάποτε next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έκλεισε τα 28 του χρόνια και βρίσκεται εκτός δράσης, όχι όμως για ιατρικούς λόγους όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν αλλά διότι βρίσκεται εκτός πλάνων του προπονητή του. Κάτι που δύσκολα μπορεί να το χωνέψει αφού μιλάμε για την Πετάχ Τίκβα του Ισραήλ!

Την φετινή σεζόν ο Νίνης έχει δει την πόρτα της εξόδου σε δυο διαφορετικές ομάδες και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του την περσινή χρονιά, δεν τον αφήνει να αισιοδοξεί ενόψει του καλοκαιριού.

Στο μυαλό του 28χρονου ποδοσφαιριστή παραμένει η σκέψη να συνεχίσετε να αγωνίζεται εκτός συνόρων αλλά οι φτωχές του επιδόσεις είναι πολύ πιθανόν να τον οδηγήσουν πίσω στην πατρίδα ή την Κύπρο, αγορές στις οποίες μπορεί να εξαργυρώσει το καλό όνομα που είχε κάποτε με ένα δυνατό συμβόλαιο. Βέβαια τα 200.000 που έχει στο Ισραήλ θα πρέπει να τα ξεχάσει για τα καλά. Όπως και την πιθανότητα να επιστρέψει σε ομάδα της πρώτης ταχύτητας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ