Στίβεν Μπένετ, ένας αρχιδιαιτητής στα κλαρίνα

Στίβεν Μπένετ, ένας αρχιδιαιτητής στα κλαρίνα

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ βρέθηκε σε βλάχικο γλέντι στο Λιβάδι Ολύμπου/Ελασσόνας.

Στη Βέροια για το σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League, που ανήκουν στην ΕΠΣ της Βορείου Ελλάδας, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.

Κατά την παραμονή του στην Βέροια Ελλάδα ο επικεφαλής της ΚΕΔ επισκέφθηκε το Λιβάδι Ολύμπου/Ελασσόνας, το οποίο βρίσκεται στα όρια των νομών Λάρισας και Πιερίας και όντας καλεσμένος του υπεύθυνου της ΚΕΔ για τους βοηθούς διαιτητές, Αντώνη Καρατζίκα, παρακολούθησε από κοντά ένα αυθεντικό βλάχικο γλέντι.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα από την 2η έως την 5η αγωνιστική (pics)

Μαζί με τον Στιβ Μπένετ ήταν επίσης ο υπεύθυνος εκγύμνασης διαιτητών, Σταύρος Μάνταλος. Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής ενθουσιάστηκε το γλέντι, με τον επικεφαλής της ΚΕΔ να ζει πρωτόγνωρες για τον ίδιο στιγμές, ένα γλέντι που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά βλαχοχώρια της Θεσσαλίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια ο Στιβ Μπένετ προανάγγειλε ότι θα πηγαίνει στα γήπεδα για να βλέπει από κοντά τους αγώνες της Super League και είναι πολύ πιθανό απόψε να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό δια ζώσης τον πρώτο αγώνα του νέου πρωταθλήματος ανάμεσα στον Βόλο με τον Αστέρα Τρίπολης (21:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ