Αρχισαν τα όργανα: Το πρώτο πέναλτι κατά της ΑΕΚ, που δεν δόθηκε από το VAR (Pics, Vid)

Αρχισαν τα όργανα: Το πρώτο πέναλτι κατά της ΑΕΚ, που δεν δόθηκε από το VAR (Pics, Vid)

Ο Κουτσιαύτης μπορεί να έχασε τη φάση στη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο VAR Γκορτσίλας πώς δεν είδε το χέρι του Σιμάνσκι στο 27' με τη Λαμία;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο που ονειρεύεται ο Τάκης Μπαλτάκος και οι υποστηρικτές του, είναι το ποδόσφαιρο στο οποίο οι Ελληνες διαιτητές θα δίνουν μόνο ό,τι πρέπει και όχι ότι γίνεται. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με το καλημέρα, από την 1η αγωνιστική με την ΑΕΚ. Την εσχάτως αγαπημένη ομάδα του προέδρου της ΕΠΟ, στην οποία χαρίστηκε το πρώτο… VARίσιο πέναλτι της χρονιάς.

Στο 27′ η Λαμία ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τζαβέλλα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ο Γκορτσίλας συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ότι η μπάλα χτύπησε στο στήθος του.

Ωστόσο, κακώς ο VAR δεν είδε στη συνέχεια την παράβαση – χέρι που έγινε από τον Σιμανσκι και έπρεπε να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ.

Είναι ο ίδιος Γκορτσίλας, κατά του οποίου είχε εκδώσει ανακοίνωση μόλις πρόσφατα ο… Μπέος, για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αλλά είναι και ο ίδιος, ο οποίος σε μία αντίστοιχη περίπτωση πέρυσι, δεν είχε υποδείξει πεντακάθαρο πέναλτι στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (PLAYOFFS 01/05/22).

Στο 59′ εκείνου του αγώνα ο Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε την μπάλα με το χέρι οριακά πάνω στην γραμμή της περιοχής πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, αλλά για κάποιον λόγο που κανείς δεν κατάλαβε, δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για την παράβαση.

Με λίγα λόγια, καλή αρχή είχαμε στο πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δόθηκε ένα πέναλτι κατά της ΑΕΚ. Το οποίο δεν ήταν απλά καθαρό, αλλά έγινε και μπροστά στα μάτια του διαιτητή Κουτσιαύτη. Ο οποίος, ωστόσο, έπρεπε να το δει στο VAR για να αποφασίσει…

Και επειδή κάποια πράγματα καλό είναι να τα επισημαίνουμε στο όλων τους, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Κουτσιαύτης δεν έδειξε ούτε καν κίτρινη κάρτα στον Τζαβέλλα για αυτό το μαρκάρισμα στον Τσιλούλη, στο 34ο λεπτό του αγώνα. Δείτε και θα καταλάβετε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ