Απρόοπτο με Χουάνγκ στον Ολυμπιακό – Εκτός αποστολής για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Απρόοπτο με Χουάνγκ στον Ολυμπιακό – Εκτός αποστολής για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή για την πρεμιέρα της Super League με τον ΠΑΣ, χωρίς να υπολογίζει τον Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (22:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και θέλει να μπει με το δεξί στη μάχη της κατάκτησης του 48ου πρωταθλήματος. Εντούτοις, οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν μια μεγάλη απώλεια στο ματς με την ομάδα της Ηπείρου, καθώς ο Ινμπόμ Χουάνγκ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση του Φαλήρου.

Ο Νοτιοκορεάτης είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 67ο λεπτό του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσου και παρότι από την εξέταση είχε φανεί ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, αυτό το τράβηγμα που ένιωσε ο 25χρονος μέσος, έκανε το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να αποφασίσουν να μην αγωνιστεί ο Χουάνγκ κόντρα στον ΠΑΣ. Επιλέχθηκε να προφυλαχθεί και να γίνει διαχείριση του προβλήματός του, ώστε να είναι 100% έτοιμος στη συνέχεια, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό με τους Κύπριους, την Πέμπτη.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (20/8), ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά και οι Λάιντνερ, Φαντιγκά, Κανέ, όπως και ο Μάντι Καμαρά, ο οποίος έμεινε και πάλι εκτός πλάνων του Κορμπεράν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ