Αγάλματα, να γινόμασταν αγάλματα…

Αγάλματα, να γινόμασταν αγάλματα…

Ο Βασίλης Δεκάρικος τελείωσε τις διακοπές του, έκατσε να δει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο και χάζεψε με το... άγαλμα μπροστά από τη φυσούνα.

Δύσκολη η σημερινή μέρα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ένα καράβι σκοτούρες είχε να αντιμετωπίσει από νωρίς το απόγευμα ο «επενδυτής» που τον καλεί ο κόσμος να πουλήσει την ομάδα και να φύγει.

Σαν να το βλέπεις να έρχεται ένα πράγμα και να μην μπορείς να το αποφύγεις με τίποτα. Ποιο; Έλα τώρα, στο πιάτο όλα τα θέλετε από τον Βασίλη τον Δεκάρικο; Δεν μπορείτε να σκεφτείτε και μόνοι σας τίποτα;

Το έβλεπε να έρχεται και ο «Τίγρης» που πληροφορήθηκε νωρίς το απόγευμα πριν από το παιχνίδι με τον Βόλο πως οπαδοί της ομάδας του πήγαν να κάνουν… προεόρτια στην «Opap Arena» και κάποιοι απ’ αυτούς μπήκαν στο γήπεδο. «Πρόεδρε, κάποιοι έπαιξαν και ποδόσφαιρο στο χορτάρι. Φώναζαν ο ένας τον άλλον Αραούχο, Μάνταλο και Τσούμπερ», ακούστηκε μια φωνή να τον ενημερώνει (φήμες ότι ήταν ο Τ.Τ. ελέγχονται ως ανακριβείς).

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο κόσμος στη Ριζούπολη

Αμ το άλλο. Η ίδια η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για… ριφιφί στο γήπεδο. «Υπήρξαν δυστυχώς και περιπτώσεις αφαίρεσης υλικού, πολύτιμου στην προσπάθεια να ανοίξει το γήπεδό μας το συντομότερο δυνατό και στην εν γένει λειτουργία του», έγραψε η ΠΑΕ. Και να σου ο… εμφύλιος.

Τσαντίστηκε ο Μελισσανίδης, έβγαλε δεύτερη ανακοίνωση πως για όλα φταίει ο κακός κόσμος. Όπως εκείνη πριν λίγες μέρες που ζητούσε από τους γκρινιάρηδες φιλάθλους να επιστρέψουν τα διαρκείας να ‘ουμε αν δεν τους αρέσει που πλήρωσαν διαρκείας για να δουν όλα τα ματς στο νέο γήπεδο, αλλά τελικά θα βολευτούν με Ριζούπολη για δύο παιχνίδια και βλέπουμε!

Σκασμένος πήγε στη Ριζούπολη ο «Τίγρης» από τα κακά παιδιά, που πρέπει επιτέλους κάποιος να τα βάλει στη θέση τους τα παλιόπαιδα τα ατίθασα. Τον έδειχνε η κάμερα να φυσάει και να ξεφυσάει πριν καλά καλά το «γράψει» ο Ντέλετιτς με τη σουτάρα. Πόσα να αντέξει; Από τη μία οι οπαδοί να ζητάνε μεταγραφές και από την άλλη να βλέπουν έναν πρώην παίκτη της ομάδας να τους αναγκάζει στην πρώτη ήττα.

Δεν άντεξε και κατέβηκε στη φυσούνα να δει τα τελευταία λεπτά από κοντά. Κότσαρε και τα χέρια στη μέση και περίμενε. Και περίμενε. Και περίμενε. «Πρόεδρε δεν κάνει καλό η ορθοστασία», ακούστηκε η ίδια φωνή κάπου πάνω από τη φυσούνα.

Περίμενε και εκείνος ο καημένος ο Παπαδόπουλος που έδωσε έξι λεπτά καθυστερήσεις και τελικά κόντεψε να μπει η Κυριακή για να το λήξει το ματσάκι. Λέτε να φοβήθηκε από την παρουσία του Μελισσανίδη και αντί για το 96’ να το κράτησε 4 λεπτά παραπάνω; Τι είναι μωρέ τέσσερα λεπτάκια; Σιγά το πράγμα.

Τελικά η ΑΕΚ δεν ισοφάρισε, ο Παπαδόπουλος αποφάσισε να σφυρίξει, ο «Τίγρης» όμως εκεί. Απτόητος. Με τα χέρια στη μέση να κοιτάζει τους παίκτες να περνάνε από δίπλα του. Ανέκφραστος. Αμίλητος. Αγέλαστος. Ακούνητος.

«Αγάλματα, να γινόμασταν αγάλματα» που λέει και ο Νότης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ