Μπήκε στη «λίστα της Τούμπας» και ο Κόλμαν – Είδαν άραγε στο VAR το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ;

Μπήκε στη «λίστα της Τούμπας» και ο Κόλμαν – Είδαν άραγε στο VAR το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ;

Πέναλτι, αποβολή υπέρ του και γκολ τουλάχιστον αμφισβητούμενο για το 2-1 στο 96 και έχεις και τον Κόλμαν να λέει ότι συνήθως λένε οι προπονητές που παίζουν στην Τούμπα – Για τον διαιτητή.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Να βρούμε ρε παιδιά έναν προπονητή που μετά από ένα ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο στην Τούμπα δεν στάθηκε στην… εξυγίανση. Στο πως δηλαδή ο διαιτητής τον «εξυγίανε». Δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο Κόλμαν, προπονητής του Ατρομήτου, απλά μπήκε και αυτός στη «λίστα της Τούμπας». Σε αυτή που στις δηλώσεις μετά το ματς οι προπονητές έχουν να λένε για το πόσους χρειάστηκε να αντιμετωπίσει η ομάδα τους, πλην των 11 του ΠΑΟΚ.

Τι είπε ο Κόλμαν λίγο μετά το φινάλε του αγώνα;

«Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Στα πρώτα 20′ δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε. Μετά ανεβήκαμε πολύ, δείξαμε τα στοιχεία που θέλουμε να δείχνουμε στο γήπεδο και ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα αλλά σήμερα δεν είχαμε έναν καλό διαιτητή».

Διαβάστε επίσης: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2: Οι «μπαλωθιές» Παλάσιος και Σπόραρ καθάρισαν σε μισή ώρα για τους «πρασίνους» (vids)

Μάλιστα. Δεν είχαμε έναν καλό διαιτητή λοιπόν, ο Τζήλος βλέπετε σύμφωνα με τον Κόλμαν δεν σφύριζε καλά. Και κάπως έτσι αν δούμε την γενικότερη συμπεριφορά του στο ματς καταλαβαίνουμε και τα νεύρα του προπονητή. Που βλέπει την ομάδα του να χάνει 1-0 με πέναλτι, να μένει με 10 παίκτες, να έχει έναν διαιτητή που δεν «παίζει» το ίδιο και τον ΠΑΟΚ όπως φάνηκε και στο μαρκάρισμα του Κούρτιτς, και παρόλαυτα να ισοφαρίζει στο 92΄. Και στο 96΄να χάνει από ένα γκολ που στην σέντρα που έγινε για να σουτάρει ο Νάρει και σκοράρει η μπάλα είναι πολύ πιθανό να έχει βγει άουτ.

Άραγε έλεγξαν στο VAR την φάση που από τα πλάνα που έχουμε είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενη ή δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Τούμπα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ