Ποιος Μαρσέλο τώρα; Η μεταγραφή του «Kammenostwelve» είχε γράψει ιστορία πριν τέσσερα χρόνια

Ποιος Μαρσέλο τώρα; Η μεταγραφή του «Kammenostwelve» είχε γράψει ιστορία πριν τέσσερα χρόνια

Ο Βασίλης Δεκάρικος δεν ξεχνά. Φύσηξε τη σκόνη από ένα κείμενό του πριν από τέσσερα χρόνια και σας το προσφέρει για να σας δείξει πως ο «Marcelotwelve» δεν πιάνει μία μπροστά στον «Kammenostwelve».

Δεν πήγα στο Καραϊσκάκη απόψε για να δω έναν Βραζιλιάνο με αφάνα μαλλί να φοράει το νούμερο 12 του Ολυμπιακού. Και ξέρετε φίλοι μου γιατί ο Βασίλης ο Δεκάρικος δεν πήγε να στριμωχτεί με καμιά 25αρια χιλιάδες ανθρώπους για να αποθεώσει τον Μαρσέλο; Για τον λόγο που κρύβεται πίσω από τις λέξεις που σας έγραψα στην πρώτη φράση. Τον αριθμό στη φανέλα.

Ξέρεις φίλε μου αναγνώστη ποιος έχει φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 12 στην πλάτη σε τούτη εδώ τη χώρα; Είμαι σίγουρος πως όσα ονόματα και να πεις, δεν θα το πετύχεις με τίποτα. Γιατί δεν παρακολουθείς στενά τις μεγάλες μεταγραφές. Γιατί διαβάζεις και ακούς ό,τι διαβάζει και ακούει όλος ο κόσμος.

Δεν ανοίγετε, φίλοι μου, τα ματάκια σας λίγο παραπέρα να δείτε τι έχει συμβεί σε τούτη εδώ τη χώρα πριν από τον Μαρσέλο. Αυτό που θα δείχνετε αύριο με καμάρι στους συναδέλφους σας θα είναι η φωτογραφία του Μαρινάκη να δίνει τη φανέλα με το νούμερο 12 στον Μαρσέλο. Κι αν πέσετε σε κανέναν έξυπνο θα σας κάνει μία από χόρτα βρε ποδοσφαιρόφιλοι της κακιάς ώρας.

Διαβάστε επίσης: Η νύχτα που ήρθε ο Μαρσέλο

Θα σας κοτσάρει τη φωτογραφία με το 12 του ΠΑΟΚ, που το είχε παρουσιάσει ο Μάκης Γκαγκάτσης με κάθε επισημότητα. Τον Πάνο τον Καμμένο.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε μυριστεί ο Μάκαρος ότι οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν το νούμερο 12. Άιντε κορόιδα που το μάθατε εσείς μετά από τέσσερα χρόνια.

Αμ το άλλο. Το σκεφτήκατε το άλλο ή να σας το θυμίσω κι αυτό; Οι φανατικοί οπαδοί του Βασίλη του Δεκάρικου, που διαβάζουν πέντε κείμενά του πριν κοιμηθούν και άλλα πέντε με τον πρωινό τους καφέ, αποκλείεται να το ξεχάσουν. Και τότε, τον Σεπτέμβριο του 2018, πάλι ο Βασίλης ο Δεκάρικος ήταν εκείνος που σας είχε ανοίξει τα μάτια και σας αποκάλυπτε ότι η κίνηση του Μάκη να δώσει τη φανέλα με το 12 στον τότε Υπουργό Άμυνας είχε φέρει ιστορίες στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ.

Γιατί; Διαβάστε βρε εδώ να ξεστραβωθείτε. Για όσους δεν κάνουν τον κόπο, να σας το θυμίσω άλλη μία. Και μετά από τέσσερα χρόνια να έρθετε διαβασμένοι.

«Για την ιστορία, την οποία προφανώς αγνοεί ο Μάκης Γκαγκάτσης και οι νεόκοποι σύμβουλοι που έχουν μαζευτεί γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη, το Νο12 στη φανέλα του ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο της ομάδας από το καλοκαίρι του 2000, όταν η τότε διοίκηση θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των παιδιών που είχαν χαθεί στα Τέμπη λίγους μήνες νωρίτερα προχώρησε σε αυτή την κίνηση».

Αυτά έγραφα τότε. 22 χρόνια κανείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν έχει φορέσει τη φανέλα με το 12. Τη φόρεσε ο Πάνος ο Καμμένος όταν του την παρέδωσε ο Μάκης ο Γκαγκάτσης.

Μαρσέλο και κουραφέξαλα. Marcelotwelve, όπως το γράφει και ο Βραζιλιάνος στο Instagram. Kammenostwelve θα λέτε και θα κλαίτε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ