Ο Λουτσέσκου, η Τούμπα και τί θα πει ο Μπέος στον Ιβάν…

Ο Λουτσέσκου, η Τούμπα και τί θα πει ο Μπέος στον Ιβάν…

Το... σίριαλ Φερνάντες, η ανάγκη του Ραζβάν Λουτσέσκου, η γκρίνια στην Τούμπα και η... απολογία του Αχιλλέα Μπέου στον Ιβάν Σαββίδη...

Ο Αχιλλέας Μπέος μετά την πώληση του Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ, όμως λογάριαζε χωρίς τον μάνατζερ του.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας τα είχε όλα συμφωνημένα με τη διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά, είχε βρει και τον αντικαταστάτη του, αλλά ο ατζέντης του, Αλμπέρτο Γκοντίνες βγήκε και ξεκαθάρισε ότι δεν πάει στον Δικέφαλο του βορρά.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, ο Γκοντίνες «άναψε» φωτιές τόσο στον Βόλο όσο και στην Τούμπα, αφού κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, που ήταν να μην στείλει τον πελάτη του στους ασπρόμαυρους. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Δικέφαλος έδωσε τελεσίγραφο στην πλευρά του ποδοσφαιριστή για να απαντήσει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, εκείνος μέσω του ατζέντη του απάντησε αρνητικά και ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του. Ο λόγος που χάλασε το deal ήταν ότι ζήτησε περισσότερα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί και άφησε τον Μπέο στα κρύα του λουτρού, αφού θα πρέπει να απολογηθεί και στον φίλο του, Ιβάν Σαββίδη που «έκοψε» τις συζητήσεις και τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο Μπέος είπε τον Αλμπέρτο Γκοντίνες «Τι κάνετε ρε σεις; Χαλάτε τη μεταγραφή; Όλα ήταν συμφωνημένα, γιατί το κάνεις αυτό;» με εκείνον να απαντάει κάθετα «δεν θα πάει στον ΠΑΟΚ, θα μείνει στο Βόλο…». Ο μάνατζερ του Φερνάντες φαίνεται ότι τον έχει τάξει κάπου αλλού (σύμφωνα με δημοσιεύματα και η ΑΕΚ είναι στο παιχνίδι) και όπως εκτυλίχθηκε η ιστορία με τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής φέρνει σε περίεργη θέση τον Μπέο όσον αφορά τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή «προβληματίζει» και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που περίμενε τον παίκτη, ενώ έφερε και γκρίνια στην Τούμπα. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κερδίζει και να έχει 10 βαθμούς σε 4 ματς, όντας μόνος δεύτερος, όμως είναι διάχυτος ο προβληματισμός στον Δικέφαλο του βορρά για το πως έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Ισπανού εξτρέμ.

Όσον αφορά την απόκτηση εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυροι κοιτάζουν και αλλού, όμως είναι δεδομένο ότι από την πλευρά της ομάδας της Μαγνησίας και του Αχιλλέα Μπέου θα «ρίξουν» γέφυρες, προκειμένου να πείσουν τόσο τον ΠΑΟΚ αλλά και τον παίκτη με τον μάνατζερ του να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Βόλος έχει ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του (Άντονι Νόκερ) και κυρίως από το γεγονός πως θέλει να πάρει με τη μορφή δανεισμού και τον Γιώργο Κούτσια από τον ΠΑΟΚ. Για αυτό θα παλέψει ο Μπέος τις επόμενες 48ωρες να κλείσει τη μεταγραφή, παρότι «ναυάγησε»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ