Ο Μπέος πήρε πρώην παίκτη της Νότιγχαμ, στέλνει Φερνάντες στον ΠΑΟΚ, θέλει και Κούτσια (Vids)

Ο Μπέος πήρε πρώην παίκτη της Νότιγχαμ, στέλνει Φερνάντες στον ΠΑΟΚ, θέλει και Κούτσια (Vids)

Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Νοκέρ και πλέον η μεταγραφή του Φερνάντες στον ΠΑΟΚ μοιάζει με τυπική διαδικασία, με τον Μπέο ωστόσο να θέλει τον Κούτσια για αντάλλαγμα!

Ήταν κάτι που η «πιάτσα» το γνώριζε εδώ και καιρό. Παρότι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να το «κρύψουν», πλέον η υπόθεση είναι ξεκάθαρη και ο Φερνάντες οδεύει προς τη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Βόλο για τον ποιοτικό μεσοεπιθετικό από την Ισπανία. Εδώ και καιρό άλλωστε, ο Αχιλλέας Μπέος έχει πει το μεγάλο «ναι» στον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος θα βγάλει από τα «ασπρόμαυρα» ταμεία ένα ποσό που «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: H Παλμέιρας προσπάθησε να… κλέψει τον με Σκάρπα με 5.000.000 €!

Έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί ζεστά και ο Παναθηναϊκός, χωρίς πάντως να καταθέσει επίσημη πρόταση, κρίνοντας υπερβολικά τα χρήματα που ζητούσε ο Βόλος.

Το deal είχε επιτευχθεί από τα τέλη του Αυγούστου, ωστόσο στο στρατόπεδο του Βόλου ήθελαν πρώτα να βρουν τον αντικαταστάτη. Και τελικά τον βρήκαν στο πρόσωπο ενός πρώην ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο λόγος για τον Αντονί Νοκέρ. Ο Βόλος έριξε τη «βόμβα» του σήμερα το πρωί, ανακοινώνοντας την απόκτηση του πολύ έμπειρου Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αγωνιστεί για έναν χρόνο στην ομάδα της Μαγνησίας ως δανεικός από τη Φούλαμ.

Και αφού ο Βόλος έκλεισε και τυπικά το θέμα με τον αντί-Φερνάντες, ο ΠΑΟΚ αναμένεται με τη σειρά του, από στιγμή σε στιγμή να επισημοποιήσει την απόκτηση του Φερνάντες.

Ωστόσο ο Αχιλλέας Μπέος δεν μοιάζει να έχει κλείσει τις παρτίδες με τον ΠΑΟΚ, καθώς φέρεται να έχει ζητήσει και ένα αντάλλαγμα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος θέλει να ντύσει στα κυανέρυθρα και τον Κούτσια ο οποίος δεν έχει χώρο στα πλάνα του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Η φυγή του Φαν Βεερτ έφερε νέα δεδομένα και παρότι ο Βόλος προχώρησε στην απόκτηση του Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, ο Μπέος θέλει να φέρει στον Πανθεσσαλικό και τον Κούτσια με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου πάντως δεν έχουν δώσει ακόμα το «οκ», με τις εξελίξεις πάντως να «τρέχουν». Η υπόθεση του νεαρού επιθετικού αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ