Βγήκαν τα φαντάσματα μετά την ήττα της Εθνικής – Προκλητικός Αναστόπουλος: «Ο Βασιλακόπουλος φταίει…» (pics)

Βγήκαν τα φαντάσματα μετά την ήττα της Εθνικής – Προκλητικός Αναστόπουλος: «Ο Βασιλακόπουλος φταίει…» (pics)

Απίστευτες αναρτήσεις γεμάτες μίσος, ειρωνεία και... χαρά για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τον διαιτητή-σύμβολο της πιο σκοτεινής εποχής.

Να και ένα καλό που έκανε η Εθνική ομάδα με την ήττα της. Βγήκαν πάλι στην επιφάνεια τα φαντάσματα του παρελθόντος. Βγήκαν να πανηγυρίσουν για την αποτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, το αγαπημένο παιδί της ελληνικής διαιτησίας. Ο διαιτητής που αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε ορισμένες από τις μεγαλύτερε αλητείες εντός παρκέ, στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, βγήκε να θριαμβολογήσει.

Ναι, ο Αναστόπουλος. Αυτός που το ελληνικό μπάσκετ έβαλε στο περιθώριο μετά την αλλαγή σελίδας. Αυτός, που με τις αποφάσεις και όσα έκανε μέσα στο γήπεδο αποτέλεσε αφορμή για το περίφημο #mexritelous του Ολυμπιακού. Το αγαπημένο παιδί του συστήματος Βασιλακόπουλου. Αυτός που η Ευρωλίγκα δεν τον έβαλε ποτέ να σφυρίξει Final Four, αλλά ο «Φάρος» τον… απόλαυσε σε 18 τελικούς πρωταθλήματος Α1 και 5 τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτός ο φάρος της… διαιτησίας, λοιπόν, εκτόξευσε την τοξικότητά του στην ατμόσφαιρα του ελληνικού μπάσκετ. Μολύνοντας με τις λέξεις, το ύφος και την ειρωνεία του μια ομάδα – κόσμημα. Που μπορεί να απέτυχε, αλλά που βγάζει υγεία, αγάπη για το σπορ, αισιοδοξία για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ buzzer beater Σλούκα στη λήξη του ημιχρόνου (vid)

«Ο Βασιλακόπουλος φταίει…» έγραψε ο Αναστόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Και το έκανε χωρίς να ερυθριάσει. Διότι, πράγματι, αυτό αισθάνεται. Ότι ο Βασιλακόπουλος είναι ευεργέτης του. Και πράγματι, είναι. Όπως και όλου του σαθρού υποσυστήματος που κατέτρωγε όλα αυτά τα χρόνια το ελληνικό μπάσκετ. Κακοφορμίζοντας σχεδόν όλες τις πτυχές του.

Τα φαντάσματα έχουν θέση με τα φαντάσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ