Αυτή η ομάδα απέρριψε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Αυτή η ομάδα απέρριψε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Το μέλλον του Αλέξανδρου Πασχαλάκη παραμένει αβέβαιο καθώς ο Ελληνας πορτιέρο παραμένει ελεύθερος μετά το «όχι» από τη Γάνδη για την απόκτησή του.

Το μέλλον του Αλέξανδρου Πασχαλάκη απασχολεί όλο το καλοκαίρι το ελληνικό ποδόσφαιρο και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του 33χρονου πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Ο οποίος, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται εν τέλει να μείνει χωρίς σύλλογο. Αναμένοντας τον Ιανουάριο ή κάποια ανοιχτή αγορά, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στην αρχή του καλοκαιριού, στα χέρια του Πασχαλάκη έφτασαν δύο προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Αλλά ο ίδιος φέρεται να τις απέρριψε, αναφέροντας ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Εκτοτε τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν για το πού θα υπογράψει, με ποιους μιλάει και τι έχει συμφωνήσει.

Εκείνο που προκύπτει ως πληροφορία από το Βέλγιο, είναι ότι το όνομα του Πασχαλάκη έφτασε στα χέρια της Γάνδης λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδο. Η βελγική ομάδα ασχολήθηκε να μάθει λεπτομέρειες για την περίπτωση του διεθνούς γκολκίπερ, ο οποίος ήταν απολύτως θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει για την ομάδα του Χέιν Φανχάζεμπρουκ.

Εντούτοις, η Γάνδη να μην κάνει ποτέ επίσημη κίνηση. Οι Βέλγοι, αν και τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής δεν ήταν υψηλά, έκριναν ότι ο Πασχαλάκης δεν ήταν το στιλ του τερματοφύλακα που ήθελαν και έτσι αποφάσισαν να απορρίψουν την προοπτική απόκτησής του.

Μάλιστα, επέλεξαν αντ’ αυτού να υπογράψουν για δύο χρόνια τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Λοριάν, τον 28χρονο Γάλλο Πολ Ναρντί, ο οποίος μάλιστα έκανε ήδη το ντεμπούτο του με τη βελγική ομάδα στα παιχνίδια με Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς, για τους ομίλους του Europa Conference League.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πασχαλάκη, τώρα, μετά από 179 συμμετοχές σε 5 χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, 1 Πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα, το καλοκαίρι οι δρόμοι του με τον Δικέφαλο του Βορρά χώρισαν.

Εντούτοις, αν και αρχικά φαινόταν ότι θα ήταν εύκολο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να περιμένει έως τον Ιανουάριο, για την επόμενη ομάδα του.

Εκτός εάν έως το τέλος του μήνα βρει ομάδα σε κάποια από τις ανοιχτές αγορές για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές (Ισραήλ, Ουκρανία, Ελλάδα, Πορτογαλία κλπ).

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, πάντως, θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί σε ομαδικό επίπεδο από τη Δευτέρα, καθώς παρότι είναι χωρίς ομάδα, έχει κληθεί από τον Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια κόντρα σε Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ