Αποκάλυψη τώρα! Αυτούς κάλεσε ο Τίγρης στην OPAP Arena!

Αποκάλυψη τώρα! Αυτούς κάλεσε ο Τίγρης στην OPAP Arena!

Την μισή αλήθεια λέει η ΑΕΚ, την άλλη μισή την αποκαλύπτει ο Βασίλης Δεκάρικος!

Βγήκε τάχα μου η είδηση πως ο Τίγρης προσκάλεσε τους προέδρους των ΠΑΕ, από Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη έως τον φίλο του τον Μπέο και τους λοιπούς στην Σούπερ Λιγκ. Την πραγματική είδηση όμως δεν έχει πει κανείς αγαπητή μου αναγνώστρια, αγαπητέ μου αναγνώστη! Την μισή αλήθεια σου είπαν, την άλλη μισή θα στην αποκαλύψει η αφεντιά μου, ο γκουρού του ρεπορτάζ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος!

Ποια είναι αυτή; Σε κρατάω σε αγωνία καθώς δράττομαι (σ.σ. ουαου!!!) της ευκαιρίας να σχολιάσω την πρώτη μισή είδηση. Έστειλε λέει προσκλήσεις ο Τίγρης στους προέδρους, τι θα γίνει άραγε αν ένας από αυτούς πάει; Ρητορικό τα ερώτημα. Σχόλιο no2 για τις προσκλήσεις. Αυτή στον Ιβάν τον Σαββίδη είναι αληθινή;

Διαβάστε επίσης: Ο Μασούρας των 10 εκατ. ευρώ είναι και πάλι εδώ…

Δηλαδή ο Ιβάν ο Σαββίδης δεν εμφανίζεται στην χώρα ούτε με αίτηση, θα έρθει στη χώρα για να βρεθεί στην OPAP Arena και να κάτσει δίπλα στον Τίγρη; Ο… Μάο-Μάο, λέω εγώ; Καθότι όπως γνωρίζετε αγαπητοί μου αναγνώστες οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια στις σουίτες ανήκουν στο παρελθόν, μαζί με τα πρωταθλήματα που πήραν εκείνα τα δύο χρόνια τα… φιλαράκια.

Ξέφυγα όμως από το θέμα, την αποκάλυψη που σας έχω υποσχεθεί. Ο Τίγρης λοιπόν δεν έστειλε προσκλήσεις μόνο στους προέδρους των ΠΑΕ. Έστειλε και στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Κώστα Φορτούνη. Βλέπετε αυτά τα δύο παιδιά έχουν προσφέρει στο… χτίσιμο της OPAP Arena και αποφασίστηκε να είναι επίτιμοι καλεσμένοι. Λέγεται ότι παίζεται να κόψουν και την κορδέλα για να συνεχιστεί η παράδοση. Τι πριονοκορδέλα στο γήπεδο με γκολ ακατάπαυστα (σ.σ. χατ τρικ έκανε ο Γιουσέφης στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ) τι κορδέλα στο νέο γήπεδο που το 2023 θα… εγκαινιάσουν οι δύο ερυθρόλευκοι μαζί με την παρέα τους και ποδοσφαιρικά.

Και δεν είναι οι μόνοι που δέχθηκαν πρόσκληση! Και η αρμόδια μηχανικός της περιφέρειας, η κυρία που έκανε την μήνυση γιατί δέχθηκε… πρέσινγκ στο χορτάρι της OPAP Arena, έχει προσκληθεί να είναι στο ένα τέρμα με τον Χάρη τον Ρώμα στο άλλο. Γνωστός Βυζαντινός ο Χάρης ο Κατακουζηνός δεν θα μπορούσε να λείψει από τα εγκαίνια της Αγιάς Σοφιάς. Με διδακτορικό στο αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου ο Χάρης άλλωστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ