Ο Μασούρας των 10 εκατ. ευρώ είναι και πάλι εδώ…

Ο Μασούρας των 10 εκατ. ευρώ είναι και πάλι εδώ…

Ο άσος των πρωταθλητών έχει… επιστρέψει για τα καλά με τα γκολ στο Βικελίδης και χθες με την Εθνική να τον ανεβάζουν στο καλύτερο διάστημα για τον Ολυμπιακό

Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα. Μια παρατεταμένη… ανομβρία για έναν ποδοσφαιριστή που έμαθε στα δύσκολα, πέτυχε στα δύσκολα και κατάφερε να είναι βασικός και αναντικατάστατος σε έναν Ολυμπιακό που κυριαρχεί στην Ελλάδα και παλεύει στην Ευρώπη.

Για τον Γιώργο Μασούρα, περί ου ο λόγος, τα δύσκολα είναι η «σπεσιαλιτέ» του. Από τον Ιανουάριο του 2019 έως σήμερα όπου φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα κατάφερε να… τρυπήσει το ταβάνι! Φτάνοντας πλέον να κοστολογείται στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» του transfermarkt με 10 εκατομμύρια ευρώ!

Διαβάστε επίσης: Ζημιά για τον Παναθηναϊκό: Θλάση ο Γουόλτερς, χάνει το Super Cup!

Ο 28χρονος άσος που κατάφερε να πρωταγωνιστήσει με τον Ολυμπιακό αλλά και την Εθνική μας ομάδα. Να ζήσει στιγμές που λίγοι έχουν πετύχει στην καριέρα τους. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια στον Ολυμπιακό έχει καταγράψει ήδη 176 συμμετοχές! Ασύλληπτος αριθμός για τον Έλληνα άσο που μετράει 44 γκολ και 23 ασίστ.

Για τον Γιώργο Μασούρα που έζησε ένα ασυνήθιστο για τον ίδιο διάστημα μένοντας μακριά από τα γκολ για μεγάλο διάστημα έως ότου βρει ξανά τον δρόμο για τα δίχτυα, στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Ευρώπη και πρόσφατα στο Κλεάνθης Βικελίδης με ένα εντυπωσιακό πλασέ σε ένα ματς που όμως δεν έφτανε το δικό του γκολ για να πάρει ο Ολυμπιακός το αποτέλεσμα που ήθελε.

Σπάζοντας μάλιστα και ένα απίστευτο σερί που είχε δημιουργήσει ο Έλληνας άσος. Ο Μασούρας πέτυχε το 44ο γκολ του με την ερυθρόλευκη φανέλα και τα προηγούμενα 43 είχαν συνδυαστεί με νίκη των Πειραιωτών ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Τα 33 στη Super League (κανονική περίοδο και playoffs) σε 103 ματς, τα 4 (σε 18 ματς) στο Κύπελλο, τα 2 προκριματικά Champions League (σε 14 ματς) και 1 στα προκριματικά του Europa League (το 1 ήταν με τον Απόλλωνα Λεμεσού που κρίθηκε στα πέναλτι) σε 4 ματς, συν 3 στο Europa League (19 ματς).

Ο Μασούρας που μπορεί να μην έχει πλέον αυτό το αν μη τι άλλο απίθανο σερί, έχει όμως βρει ξανά τον ρυθμό του, έχει αφήσει πίσω του την γκίνια και το ντεφορμάρισμα και έρχεται φουριόζος την κατάλληλη στιγμή για να δώσει λύσεις στον Μίτσελ.

Ο Μασούρας που χθες με την φανέλα της Εθνικής σκόραρε ξανά σε μια βραδιά που συνολικά είχε πολύ καλή απόδοση κάνοντας τον Ισπανό τεχνικό, που παρακολούθησε το παιχνίδι, να χαμογελά από ικανοποίηση.

Πάνω στον Έλληνα άσο στηρίζει πολλά ο Μίτσελ για τα δύσκολα και συνεχόμενα ματς που περιμένουν τον Ολυμπιακό. Και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να τον βλέπει ξανά στους ρυθμούς που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ