Ευρώπη ή… Νευροκόπι

Ευρώπη ή… Νευροκόπι

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παίζει το κεφάλι του τις εναπομείναντες αγωνιστικές

Κακά τα ψέματα ο φετινός Πανιώνιος δεν μοιάζει με την ομάδα μοντέλο των προηγούμενων χρόνων, όπου δίχως υπερβολή έπαιζε το ομορφότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και χαιρόσουν να την βλέπεις.

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Όπως και ευθύνες… Φυσικά υπάρχουν τα ελαφρυντικά του γενικού λίφτιγκ. Αλλαξε το κέντρο της άμυνας και πέραν του Γιώργου Μασούρα και όλη η μεσοεπιθετική γραμμή. Σταθεροί έμειναν οι Κόρμπος, Σιώπης, Βλάχος και Σαραμαντάς έπειτα από την πώληση του Χατζισαφί.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην οχτάδα και διεκδικεί ακόμα την πέμπτη θέση που οδηγεί πιθανότατα στα προκριματικά του Europa League αλλά η εικόνα της ομάδας απέχει έτη φωτός από αυτή των προηγούμενων ετών. Και εκεί φέρνει ευθύνη και ο προπονητής, αφού η ομάδα εμφανίζεται αδύναμη στην δημιουργία και την κατοχή. Ακόμα και με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.

Το συμβόλαιο του Γρηγορίου λήγει τον Ιούνιο και το μόνο που φέρεται ικανό να τον κρατήσει στην θέση του την δεδομένη στιγμή είναι το προσπέρασμα των Ξάνθη και Αστέρα και η κατάληψη της πέμπτης θέσης. Τούμπα, Παναθηναϊκό (εντός), Χανιά και Λεβαδειακό (εντός) είναι η συνέχεια και ίσως το φινάλε του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ