Ο Σπόραρ δεν πάει πρώτη φορά στην Τούμπα – Πότε πανηγύρισε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ο Σπόραρ δεν πάει πρώτη φορά στην Τούμπα – Πότε πανηγύρισε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ο Αντράζ Σπόραρ έχει πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ δεν είναι ο μόνος από τα νέα ματαγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, που έχει φύγει με χαμόγελο από την έδρα του ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Κυριακής (2/10, 21:30) ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της Superleague, με τους «πράσινους» να στοχεύουν στο 6/6.

Ωστόσο, το ποιος είναι ο στόχος του «τριφυλλιού» και του Δικεφάλου του βορρά σε ένα μεταξύ τους ντέρμπι είναι λίγο-πολύ γνωστό. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον εν όψει της εν λόγω αναμέτρησης είναι το γεγονός πως δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού έχουν αναμνήσεις από την Τούμπα. Και μάλιστα θετικές.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία γράφεται ξανά για την ΑΕΚ: Η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και η… παρέλαση εμβληματικών μορφών

Ο λόγος για τους Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν. Ο πρώτος έχει πανηυρίσει μια μεγάλη πρόκριση, όντας παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας το καλοκαίρι του 2019 για τα προκριματικά του Europa League. Και ο τελευταίος πριν 13 μήνες έφυγε αήττητος από τη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα της Ριέκα στα προκριματικά του Conference League.

Πιο αναλυτικά, ο Σπόραρ μπορεί να μην είχε βρει δίχτυα στον αγώνα της Σλόβαν με τους «ασπρόμαυρους», όμως ήταν κομβικός και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα. Η ομάδα του ηττήθηκε 3-2, όμως προκρίθηκε, καθώς τότε μετρούσαν τα εκτός έδρας γκολ.

Από την άλλη πλευρά, ο Τσέριν στο παιχνίδι της Ριέκα με τον ΠΑΟΚ ήταν βασικός και μάλιστα ήταν αυτός που ελευθέρωσε συμπαίκτη του με κάθετη πάσα ώστε να νικήσει τον Πασχαλάκη και να κάνει το 1-0. Στο 76ο λεπτό έγινε αλλαγή και οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 94′ με αυτογκόλ, ενώ στη ρεβάνς μπήκε από τον πάγκο στο 46′, όμως η τότε ομάδα του ηττήθηκε με 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ