O Μπένετ είδε το ματς στο Ηράκλειο ή δεν… προλάβαινε;

O Μπένετ είδε το ματς στο Ηράκλειο ή δεν… προλάβαινε;

Αν δεν είναι ικανοί να κρίνουν δύο απλές φάσεις Διαμαντόπουλος και Κουτσιαύτης γιατί να συνεχίσουν να σφυρίζουν;

Ομορφιές είχαμε στο Ηράκλειο. Διαιτησία από… σεμινάριο από τον Διαμαντόπουλο και… κλειστά μάτια στο VAR από τον Κουτσιαύτη. Δύο πανεύκολες φάσεις που όφειλαν τόσο ο διαιτητής στο χορτάρι τόσο (και περισσότερο) ο διαιτητής στο VAR να αποφασίσουν σωστά. Και όμως. Πήραν τις λάθος αποφάσεις, σε ένα ματς που κρίθηκε στο φινάλε. Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς αν αυτοί οι άνθρωποι θα ξανασφυρίξουν σε αγώνα Σούπερ Λιγκ. Αν δηλαδή κρίνονται ικανοί αυτοί οι διαιτητές που δεν μπορούν ούτε στο βίντεο να δουν και να πάρουν την σωστή απόφαση.

Γιατί ή δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Πολλά τα λάθη συνολικά στο ΟΦΗΟλυμπιακός αλλά ειδικά αυτά στο πέναλτι και στο βίαιο μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Βαλμπουενά βγάζουν… μάτια!

Άραγε ο Μπένετ είδε το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ ή μήπως είχε δουλειά εκείνη την ώρα; Μήπως δεν προλάβαινε ο άνθρωπος; Και αν το είδε ή θα το δει θα συνεχίσει να έχει τους Διαμαντόπουλο και Κουτσιαύτη ενεργούς;

Τον Διαμαντόπουλο που πριν την εκτέλεση του πέναλτι πήγε στους τρεις παίκτες του ΟΦΗ και τους προειδοποίησε να μην περάσουν την γραμμή πριν εκτελέσει ο Χάμες και αυτοί ακριβώς οι τρεις, μαζί με έναν ακόμη από την άλλη πλευρά, μπούκαραν και βρέθηκαν μια ανάσα από τον Κολομβιανό πριν σουτάρει! Και ο Διαμαντόπουλος, άντε και είχε ένα… σύννεφο μπροστά του και δεν είδε. Ο Κουτσιαύτης στο VAR τι έκανε; Δεν είδε κάτι που κάνει μπαμ στη ζωντανή του εξέλιξη; Απίστευτο και όμως… εξυγιαντικό!

Και με αυτό τον τρόπο πάντως ο Ολυμπιακός το γύρισε το ματσάκι και στο 84΄ο Μαρινάκης πήγε να κόψει την μπάλα στον Βαλμπουενά. Πήγε να βγάλει κόντρα ο Γάλλος και ο παίκτης του ΟΦΗ τον χτύπησε με μανία αφού δεν τον βρήκε με την πρώτη. Ο Διαμαντόπουλος που ήταν δίπλα στη φάση έβγαλε κίτρινη (!!!) και ο Κουτσιαύτης συνέχισε να… ροχαλίζει (στην καλύτερη…) στο VAR μην ειδοποιώντας τον διαιτητή πως αυτό είναι μαρς κόκκινη. Στο 84΄όλα αυτά με το σκορ στο 1-2, ανοικτό δηλαδή το ματσάκι…

Τι θα κάνει λοιπόν ο Μπένετ;. Δεν περιμένουμε και πολλά βεβαίως αλλά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ