Τα ζόρια για τον Λουτσέσκου και η… παρέλαση

Τα ζόρια για τον Λουτσέσκου και η… παρέλαση

Σφίγγει ο κλοιός για τον Ρουμάνο τεχνικό στον ΠΑΟΚ μετά τη νέα απώλεια αλλά κυρίως την κακή εικόνα που έχει ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν...

Από το κακό στο χειρότερο για τον ΠΑΟΚ. Το κακό είναι τα αποτελέσματα, το χειρότερο η συνολική εικόνα που δεν «δείχνει» πως μπορεί κάτι δραστικά να αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ ασθμαίνει, χάνει βαθμούς και κυρίως δεν πείθει πως υπάρχει ένα πλάνο που θα μπορέσει να τον βάλει ξανά στη σωστή τροχιά.

Οι δύο χαμένοι βαθμοί στο Ηράκλειο, όπου ήδη Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν περάσει, η ήττα στην Τούμπα από τους πράσινους και τώρα η ισοπαλία στη Λιβαδειά του Κομπότη δημιουργούν ένα «εκρηκτικό» μείγμα στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Και το ζητούμενο είναι αν μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να αλλάξει την κατάσταση. Πέρσι όταν ξεκίνησε η σεζόν μίλησε για πρωτάθλημα, στην συνέχεια όταν η μια γκέλα μετά την άλλη ερχόταν και έχασε επαφή από τον Ολυμπιακό άρχισε τα «για μένα φταίει ο Ολυμπιακός» για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Τώρα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για τον Ρουμάνο τεχνικό που και την ομάδα που θα ήθελε δεν έχει μια και ο Ιβάν Σαββίδη έχει εφαρμόσει «μνημόνιο» στον ΠΑΟΚ, έσοδα-έξοδα και τέλος, και αυτό έφερε σοβαρές ανατροπές προς το χειρότερο στο ρόστερ.

Οι σχέσεις με τον Μπότο είναι οριακές και γενικά στον ΠΑΟΚ είναι… μια ωραία ατμόσφαιρα.

Ο κόσμος κράζει βλέποντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά παρατημένος στην τύχη του την ώρα που ο Λουτσέσκου αδυνατεί να βρει λύσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι πέμπτος και καταϊδρωμένος με 12 βαθμούς, 9 βαθμούς από την κορυφή που αποτελεί όνειρο απατηλό και δύο βαθμούς κάτω από τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου!

Πόσο θα αντέξει αυτή την πίεση από την οργή του κόσμου ο Σαββίδης; Πόσο θα στηρίζει ακόμη ένα πρότζεκτ που από το ξεκίνημά του δείχνει να έχει αποτύχει; Πόσο θα μπορέσει ο Λουτσέσκου να αντέξει τους κραδασμούς μια ηχηρής αποτυχίας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν; Μια σεζόν που χάθηκε η Ευρώπη από τον Ιούλιο (!!!) και που ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά περιμένει να αρχίσει το κύπελλο μήπως αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον γιατί στο πρωτάθλημα δείχνει ήδη παραδομένος.

Και όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ να κατεβαίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό που πέρασε από την Κρήτη, έκανε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και παλεύει να πατήσει ξανά γερά στα πόδια του. Τον Ολυμπιακό που ναι μεν έχει θέματα αλλά έχει και ένα άκρως ποιοτικό και γεμάτο λύσεις ρόστερ που ουδεμία σχέση έχει με αυτό του ΠΑΟΚ.

Μια ακόμη ήττα για τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα θα φέρει σε οριακή θέση τον Σαββίδη που έτσι και αλλιώς είναι πολύ μακριά πια από την ομάδα. Και ο Σαββίδης θα πρέπει να βρει άμεσα λύση για να αποσυμπιέσει την κατάσταση, κυρίως για την πίεση που θα δεχθεί από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο ίδιος. Και ο προπονητής σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που αλλάζει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ