Άρης: Χαμένοι στην μετάφραση…

Άρης: Χαμένοι στην μετάφραση…

Και ξαφνικά μπλακ άουτ για τον Άρη που μετράει πληγές σε μια… μπερδεμένη σεζόν

Τα όνειρα που έγιναν εφιάλτες. Τόσο νωρίς στο… μπέρδεμα για τον Άρη που ψάχνει να βρει την αιτία του κακού. Μια σεζόν που ήδη έχει «σημαδευτεί» από σκαμπανεβάσματα, μια στον ενθουσιασμό και μια στην απογοήτευση.

Ο Άρης που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που έκανε και την ισχυροποίηση του, ειδικά από την μέση και μπροστά, αλλά στα μέσα του Οκτώβρη δείχνει πιο εγκλωβισμένος από ποτέ.

Το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ «ξεγύμνωσε» τα σοβαρά προβλήματα που οφείλει να αντιμετωπίσει άμεσα. Θαρρεί κανείς πως αυτή η ομάδα είναι… χαμένη στη μετάφραση. Έτσι και αλλιώς αποτελείται από πολλούς ξένους που αδυνατούν, σε αυτή τη φάση, να κατανοήσουν πλήρως την ελληνική πραγματικότητα, σε όλο το φάσμα της.

Ένας προπονητής, ο δεύτερος στη σεζόν, που ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Νίκησε τον πρωταθλητή και «εκτόξευσε» τον ενθουσιασμό. Ακόμη και η λέξη πρωτάθλημα έβγαινε από τα χείλη των ανθρώπων της ομάδας. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την Τρίπολη. Και ήταν και η τελευταία, μαζί και καλή εμφάνιση.

Τι συνέβη; Τι άλλαξε τα δεδομένα στον Άρη; Γιατί αυτή η εικόνα στα ματς με τον Βόλο και την ΑΕΚ; Γιατί το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι ήττες είναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν. Ειδικά χθες ο Άρης κατατροπώθηκε και θα πρέπει να νοιώθει και χαρούμενος για το, μόλις, 2-0.

Ποια θα είναι η λύση; Πως θα μπορέσει ο Άρης να δημιουργήσει το ιδανικό μείγμα που θα τον οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών; Παίκτες και πολλούς έχει και καλούς έχει. Πολλούς νέους που «ψάχνονται» ακόμη και ίσως αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο Πάρντιου, νέος και αυτός, ψάχνεται να μάθει, να κατανοήσει, να βρει λύσεις.

Ο Άρης δείχνει πραγματικά χαμένος στη μετάφραση, όντας στην 7η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και με την ανάγκη να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον διακόπτη. Η επόμενη αγωνιστική φαντάζει ιδανική για ένα άμεσο restart.

Υποδέχεται τον Ιωνικό που ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη, τελευταίος με 2 βαθμούς. Πριν πάει στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ έχει την ευκαιρία για ένα τρίποντο «ανάσα». Σε αντίθετη περίπτωση; Θα… χαθεί στη μετάφραση νωρίς-νωρίς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ