Κατσουράνης: «Δεν είναι πέναλτι του Αϊτόρ» (vids)

Κατσουράνης: «Δεν είναι πέναλτι του Αϊτόρ» (vids)

Ο Κώστας Κατσουράνης εξέφρασε την άποψή του για το πέναλτι που κέρδισε ο Αϊτόρ στο Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης και είπε πως δεν υπάρχει παράβαση

Ο Κώστας Κατσουράνης, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική ομάδα, έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές ομάδες στην καριέρα του, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός. Με το «τριφύλλι», μάλιστα, κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2010, τελευταίο των «πράσινων» μέχρι σήμερα.

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή που κάνουν στο Youtube οι Betarades, μίλησε για την αγωνιστική δράση στη Superleague και σχολίασε μεταξύ άλλων το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 – Έκανε το 7×7, με 5×5 πέναλτι (vid)

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η άποψη του παλαίμαχου άσου για το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Αϊτόρ στη Λεωφόρο, με τον Ισπανό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 78′ και να δίνει τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έναντι των Αρκάδων.

«Κατά τη γνώμη μου δεν είναι πέναλτι», ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης. Απλά, λιτά και λακωνικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εξέφρασε την άποψη πως δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Αϊτόρ.

Θυμηθείτε την επίμαχη φάση:

Το βίντεο με τη συνέντευξη του Κατσουράνη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ