Ραζβάν Λουτσέσκου: Τι θα συμβεί στην… τρίτη παραίτηση

Ραζβάν Λουτσέσκου: Τι θα συμβεί στην… τρίτη παραίτηση

Τι συζητούν στη Θεσσαλονίκη για τον Λουτσέσκου αλλά και την αποψινή πρόκληση στο «Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ απόψε με πολλά «ειδικά χαρακτηριστικά» και ακόμη περισσότερους υποψήφιους… πρωταγωνιστές. Ανάμεσα τους; Δεδομένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και η επιλογή δεν είναι προσωπική. Τον… διάλεξε η Θεσσαλονίκη και όσα συζητούν στον Βορρά εδώ και ημέρες για τον Ρουμάνο τεχνικό και το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: Τα ζόρια για τον Λουτσέσκου και η… παρέλαση

Είναι σε δύσκολη θέση ο Ολυμπιακός έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στη βαθμολογία. Είναι σε δύσκολη θέση και ο ΠΑΟΚ. Ισχύει με άνεση σα να λέμε το όποιος χάσει χάνεται, ενώ ουσιαστικά η ισοπαλία δεν κάνει σε κανέναν. Διότι αν ο γηπεδούχος μείνει στο -9 και ο φιλοξενούμενος στο -11 από την κορυφή τότε… καλό βράδυ στην κουβέντα του τίτλου. Και ας είμαστε ακόμη στην 8η αγωνιστική. Τέλος πάντων δεν είμαι εδώ για να παραβιάσω θύρες ανοιχτές. Για το… gossip είμαι που ίσως μάθουμε απόψε αν έχει περιεχόμενο.

Τι μου λένε οι φίλοι μου από της Τούμπας τα στενά; Ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σε δυσκολότερη θέση από ότι αφήνει να φανεί σε κοινή θέα. Να σου το διατυπώσω ακριβώς όπως μου το έθεσαν; «Πέρσι παραιτήθηκε δύο φορές και ο Σαββίδης τον στήριξε. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα φέτος όμως αν παραιτηθεί και τρίτη; Μην ορκίζεσαι ότι ο μεγαλομέτοχος θα κάνει το ίδιο»…

Τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι από μόνα τους μια… εγκυκλοπαίδεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και είναι ματς που πολλές φορές είτε κάνουν μάγκες τους προπονητές, είτε τους φέρνουν σε πραγματικά δύσκολη θέση. Μπορεί ο ΠΑΟΚ απόψε να είναι καλός, να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και τέλος πάντων να βρει ένα ενενηντάλεπτο που θα ισχυροποιήσει τον Λουτσέσκου. Αν όμως η ιστορία κυλήσει διαφορετικά; Τότε μπορεί κάλλιστα να είμαστε μπροστά από εξελίξεις.

Έχει χάσει 7 βαθμούς τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ. Έχει χάσει από το καλοκαίρι την Ευρώπη. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που έχει βάλει στην άκρη τους παίκτες του Μπότο και προσπαθεί να του χρεώσει τα πάντα. Ο Πορτογάλος όμως ούτε την εντεκάδα φτιάχνει, ούτε τρώει το ένα γκολ πίσω από το άλλο στα τελευταία ματς.

Για να δούμε λοιπόν τι μπορεί να συμβεί απόψε; Θα τη σώσει την παρτίδα ο Ρουμάνος; Ή θα έχουμε κουβέντες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ