Παντού υπάρχει ένας Σιδηρόπουλος…

Παντού υπάρχει ένας Σιδηρόπουλος…

Το έκανε το «θαύμα» του και πάλι ο γνωστός «κορυφαίος»… εξυγιαντής Σιδηρόπουλος! Αυτή την φορά έσωσε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Βιβλίο γράφεις για την αφεντιά του. «Γνήσιο τέκνο» της… εξυγίανσης, ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Ο διαιτητής που σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ απέβαλλε λάθος ποδοσφαιριστή, ο «κορυφαίος» για τα «παπαγαλάκια» των «εξυγιαντών». Ο ένας και μοναδικός Τάσος Σιδηρόπουλος.

MVP του φετινού πρωταθλήματος από την 9η αγωνιστική ο Σιδηρόπουλος. Είτε από το χορτάρι είτε από το βανάκι του VAR.

Για σήμερα το «μενού» είχε… Αστέρα Τρίπολης. Είναι ο αγαπημένος του Σιδηρόπουλου. Από το VAR και τις δύο φορές. Τώρα ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να χαρεί το μεγαλείο του Σιδηρόπουλου.
0-2 στην Τούμπα με τον Αστέρα ήταν η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη, έτοιμη για γκέλα ολκής! Και ως συνήθως; Τα παιδιά του Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισαν τις βουτιές. Να ήξεραν πως στο VAR είναι ο Σιδηρόπουλος άραγε;

Δεν το ξέρω και δεν το υιοθετώ. Ξέρω όμως πως στην βουτιά που έγινε στην περιοχή έστειλε τον Κουμπαράκη στο VAR και ο τελευταίος προφανώς πήρε το μήνυμα. Τι σημασία είχε πως αυτή την φορά (σε αντίθεση με το πέναλτι του Αστέρα) δεν υπήρχε υποψία παράβασης; Το έδωσε και έφυγε από πάνω του. Σιδηρόπουλος και Κουμπαράκης… έκαναν το 1-2 και στο φινάλε ο Κουμπαράκης το κράτησε μέχρι να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ.

Ο Σιδηρόπουλος που για όσους ξεχνάνε, είχε «καθαρίσει» στο ΠΑΟ-Αστέρας με το πέναλτι που έδωσε από το VAR στους πράισνους, το επιθετικό φάουλ που έγινε πέναλτι υπέρ των πρασίνων. Ο Σιδηρόπουλος που είχε κλέψει την παράσταση και στο ΑΕΚ-Ατρόμητος που δεν… είδε την πεναλτάρα του Μάνταλου στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Σιδηρόπουλος που υπάρχει παντού για τα «παιδιά» της… εξυγίανσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ