Μπαλτάκο πες… αλεύρι: Ποια (δική σου ΕΠΣ) που θα χρειαστεί δικηγόρο σε γυρεύει;

Μπαλτάκο πες… αλεύρι: Ποια (δική σου ΕΠΣ) που θα χρειαστεί δικηγόρο σε γυρεύει;

Άλλος χάνει τα κλειδιά του, άλλος τον… χρόνο του. Αυτοί στην ΕΠΣ έχασαν… έξι βιβλία πριν από τον έλεγχο.

Προς τον εκλεκτό πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο: Πρόεδρος (αγαπημένης του) ΕΠΣ υπέγραψε στις 18 Οκτώβρη μια μάλλον παράξενη υπεύθυνη δήλωση. Διότι τι «λέει» σε αυτή; Πως η Ένωση του έχασε –μαζεμένα- έξι βιβλία. Πιο συγκεκριμένα;

Το Βιβλίο μητρώου μελών. Το βιβλίο περιουσιακών στοιχείων. Το βιβλίο πρωτοκόλλου εισερχομένων-εξερχομένων εγγράφων. Το βιβλίο εσόδων-εξόδων. Το βιβλίο πρακτικών γενικών συνελεύσεων. Και το βιβλίο πρακτικών συνεδριάσεων ΔΣ. Πάλι καλά που δεν κρατούσαν στα γραφεία τους και το… βιβλίο της ζωής δηλαδή.

Διαβάστε επίσης: Συντριβή Μπαλτάκου στην ΕΠΟ

Ναι, αναγνώστη μου. Έξι βιβλία σαν… εγκυκλοπαίδειες χάθηκαν από τα γραφεία. Να είχαν πόδια και να περπάτησαν; Να είδαν κάποια στιγμή από κοντά τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και το συνεργείο του σε κάποια επίσκεψη του και να το έσκασαν; Να θέλησαν μια βόλτα ως το σούπερ μάρκετ; Ποιος ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως στη συγκεκριμένη τοπική κοινότητα, το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις (ποδοσφαιρικής) επιθυμίας. Γιατί μα τον Γιάννη Μπουρούση, και πέντε ποδοσφαιρικά σωματεία της ίδιας ΕΠΣ έκαναν ακριβώς την ίδια δήλωση. Έχασαν και αυτά όλα τα βιβλία τους!

Μήπως ο δαιμόνιος Τάκης Μπαλτάκος, ο προστάτης των ΕΠΣ, να τηλεφωνήσει στην Αγγελική Νικολούλη για να ζητήσει βοήθεια; Μπα. Ας βγάλει κάπου καλού-κακού να φαίνεται η ταυτότητα του δικηγόρου. Διότι μάλλον θα του χρειαστεί. Και για τους… φίλους του στην ΕΠΣ, αλλά και για τον ίδιο. Έχει ξεκινήσει λέει «έλεγχος» όλων των στοιχείων της συγκεκριμένης Ένωσης, τώρα που «έτυχε» να χαθούν τα βιβλία τους. Εκείνα που μάλλον θα επιβεβαίωναν μια συγκεκριμένη διαδρομή χρήματα που πρώτα από όλους έβγαλαν φτερά και πέταξαν με αφορμή την λειτουργία της «σχολής προπονητών». Ξέρουν στην ΕΠΟ. Ξέρουν με λεπτομέρειες.

Όπως ξέρουν για την συγκεκριμένη περιοχή (εκείνη που κάποτε «έκαψε» τον Μιλτιάδη Έβερτ στις εθνικές εκλογές σε μια… στιγμή παραφροσύνης όταν ο μακαρίτης άρχισε να φωνάζει από το μπαλκόνι το όνομα της πόλης) και μια άλλη ιστορία που έχει φτάσει ως τον Εισαγγελέα. Ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί για την υπόθεση γηπέδου της τοπικής ΕΠΣ. «Η κακουργηματική κατηγορία είναι αυτή της απιστίας κατ’ εξακολούθηση και δη σε βάρος οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης για ποσό που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ. Η υπόθεση έχει οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή ο οποίος καλεί για καταθέσεις, προκειμένου να απαγγείλει κατηγορίες» αντιγράφω από ενημερωμένο ρεπορτάζ, αρχές Νοέμβρη.

Χρειάζεται να πω κάτι άλλο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ