«Πόλεμος» Μπαλτάκου-Φιλιππούση στην ΕΠΟ: Ο Τζακ χάνει «εξουσίες»

«Πόλεμος» Μπαλτάκου-Φιλιππούση στην ΕΠΟ: Ο Τζακ χάνει «εξουσίες»

Στην ΕΠΟ του Μπαλτάκου ο… Φιλιππούσης είναι μονίμως σε άμυνα.

Σε βασίλειο «Τάκη Μπαλτάκου» θέλει να μετατρέψει την ΕΠΟ ο πρόεδρος της. Και όπως φαίνεται δεν έχει κανένα πρόβλημα για την επίτευξη του στόχου του να βάλει στην άκρη τον πρώην αγαπημένο του Τίγρη, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Ροκανίζει τις υπερεξουσίες του CEO ο Μπαλτάκος, αργά αλλά σταθερά. Και με πρόσχημα τις αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία… ξεδοντιάζει τον Τζακ. Οι αποφάσεις στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, κατόπιν δικής του εισήγησης, είναι ενδεικτικές.

Διαβάστε επίσης: Ντόι: Δύο εθνικές ομάδες για χάρη του – Θα προλάβει η Ελλάδα; (vid+pics)

Οι επιτροπές και οι λειτουργίες τους πλέον περνούν στα χέρια του Παναγιώτη Δημητρίου, δηλαδή στον ίδιο τον Μπαλτάκο. Επίσης έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος θα κάνει αλλαγές στην νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας, της οποίας η σύνθεση αποτελεί επιλογή του Φιλιππούση.

Όπως φέρεται να είπε στα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, Ο Μπαλτάκος, παρότι η νομική υπηρεσία απασχολεί επτά δικηγόρους δεν λειτουργεί ικανοποιητικά και θα πρέπει να γίνουν αλλαγές και να εφαρμοστεί η ιεραρχία. Από την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής μαντέψτε ποιος απουσίασε για πρώτη φορά; Ναι, ο εκτελεστικός διευθυντής Ι.Μ. Φιλιππούσης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ