Στο Φάιναλ Φορ ο Ολυμπιακός παρά τις δύο σερί ήττες…

Στο Φάιναλ Φορ ο Ολυμπιακός παρά τις δύο σερί ήττες…

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να βρίσκονται στην 6η θέση μετά τις δύο σερί ήττες που τους έκοψαν την φόρα όμως οι book τους βλέπουν στο Κάουνας…

Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε… αυτοκτονήσει στο Λιόν και αν με τον Ερυθρό Αστέρα είχε κάνει τα αυτονόητα τώρα θα βρισκόταν μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας με 11-4 ρεκόρ. Οι δύο ήττες όμως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές τον έχουν ρίξει από την 4αδα για πρώτη φορά την φετινή σεζόν και τον βρίσκουν με ρεκόρ 9-6 στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Και το χειρότερο, μια μόλις νίκη πάνω από το ρεκόρ που κλείνει την 8αδα σε μια Ευρωλίγκα άκρως ανταγωνιστική με τον πρώτο να έχει 10 νίκες και τον 15ο με 6 νίκες να έχει ελπίδες για 8αδα. Γενικότερα οι αποστάσεις στην βαθμολογία είναι μικρές την ώρα που ο Ολυμπιακός δείχνει να περνάει ένα μικρό διάστημα πτώσης που του στοίχισε βαθμολογικά όμως από ότι φαίνεται δεν επηρέασε ιδιαίτερα και την πίστη των book σε αυτόν.

Μια ματιά άλλωστε στις αποδόσεις που προσφέρουν τέσσερις μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες γύρω από την Ευρωλίγκα βρίσκει τον Ολυμπιακό εκεί που τον βρίσκαμε και στο καλό του κομμάτι, την περίοδο που βρισκόταν στα πρώτα σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Και στις τέσσερις εταιρείες ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο… Κάουνας, εκεί που θα διεξαχθεί το φετινό Φάιναλ Φορ ως 4ο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σε μια μόνο εταιρεία έχει «συγκάτοικο» στην 4η θέση την Φενέρμπαχτσε.

Σε όλες τις εταιρείες η σύνθεση του Φάιναλ Φορ είναι ίδια, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Εφές και Ολυμπιακός. Οι Ισπανικές ομάδες που έτσι αλλιώς είναι στην κορυφή της βαθμολογίας σε αντίθεση με την Εφές που παίζει σήμερα με τον ΠΑΟ και αυτή την στιγμή είναι εκτός 8αδας.

Όπως ήταν βεβαίως και πέρσι έως ότου κάνουν το ντεμαράζ και κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Όσο για τον Παναθηναϊκό. Πολύ μακριά παντού. Εκτός 8αδας σε όλες τις εταιρείες με αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου από 41 και 101 έως 165!

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας:

Ρεάλ 4.10
Μπαρτσελόνα 4.80
Εφές 5.30
Ολυμπιακός 6.30

Μπαρτσελόνα 5.25
Ρεάλ 5.75
Εφές 6
Ολυμπιακός 7
Φενέρμπαχτσε 7

Εφές 4.5
Ρεάλ 4.5
Μπαρτσελόνα 5
Ολυμπιακός 7

Ρεάλ 4.25
Μπαρτσελόνα 5
Εφές 5.25
Ολυμπιακός 6

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ