Χαμός στον Παναθηναϊκό: Με το ένα πόδι εκτός ο Ράντονιτς – Από Σφαιρόπουλο μέχρι… Σπανούλη για τον πράσινο πάγκο

Χαμός στον Παναθηναϊκό: Με το ένα πόδι εκτός ο Ράντονιτς – Από Σφαιρόπουλο μέχρι… Σπανούλη για τον πράσινο πάγκο

Με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον «αέρα», ποιοι προπονητές «παίζουν» για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού...

Ο Παναθηναϊκός… παραπατάει και την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να στήνει άλλο ένα πάρτι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.  Οι «ερυθρόλευκοι» διεύρυναν το επιτυχημένο τους σερί σε ντέρμπι «αιωνίων», φτάνοντας στο εντυπωσιακό 10-0.

Η εικόνα των «πρασίνων» προβληματίζει, ενώ και η οργή στις τάξεις των οπαδών ξεχειλίζει. Από το δεύτερο δεκάλεπτο του ντέρμπι είχαν στηθεί… λαϊκά δικαστήρια, με τον κόσμο να «απαιτεί» ένα πράγμα: Αλλαγές.

Διαβάστε επίσης: Τελικά πόσο χρειάζεται τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός; (vids)

Η μια απογοητευτική εμφάνιση διαδέχεται την άλλη και η συντριβή από τον Ολυμπιακό προκάλεσε κλυδωνισμούς στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Κάπως έτσι, τα πρώτα σενάρια για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Ο πρώτος που τοποθετείται στο κάδρο των ευθυνών δεν είναι άλλος από τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, που απογοητεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα έχει λάβει χαμηλό βαθμό σε όλα τα σημαντικά τεστ και δεν αποκλείεται να κουνήσει… μαντήλι.

«Αφού δεν έχει κανείς την τσίπα να ζητήσει συγγνώμη είτε από τον κόσμο είτε από τον ίδιο τον σύλλογο που διέσυραν χθες, θα την ζητήσω εγώ.

Με τις απαραίτητες αλλαγές, αλλά και την τήρηση του νόμου για το ΟΑΚΑ, θα ξαναβρεθούμε εκεί που ανήκουμε… Στην κορυφή», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προαναγγέλλοντας ανακατατάξεις στο εσωτερικό των «πρασίνων».

Οι στοιχηματικές εταιρίες αντιλαμβανόμενες το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο πράσινο στρατόπεδο, προσφέρουν πια αποδόσεις για το ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Στο 3.50 συναντάμε τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που όμως έχει για… παρέα άλλους δυο προπονητές. Τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που αναζητά την επόμενη μπασκετική του στέγη μετά την αποχώρηση από τη Μακάμπι, αλλά και τον Μάικ Μπατίστ. Που αποτελεί τοτέμ για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του.

Από εκεί και πέρα, η λίστα είναι ατέλειωτη και συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως του Ζβέζνταν Μίτροβιτς (6.00) του Πάμπλο Λάσο (8.00), αλλά και του Φώτη Κατσικάρη (10.00). Φυσικά, για τους πιο… θαρραλέους υπάρχουν και τα αουτσάιντερ τύπου Βασίλη Σπανούλη (101.00).

Το 2023 ήρθε και μένει να φανεί τι θα φέρει στον Παναθηναϊκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ