«Χτύπησε» ξανά ο Σιδηρόπουλος! «Έπνιξε» πέναλτι του ΠΑΣ (vid)

«Χτύπησε» ξανά ο Σιδηρόπουλος! «Έπνιξε» πέναλτι του ΠΑΣ (vid)

Το VAR δεν… είδε την χερούκλα του Μουκουντί στο μαρς πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ. Στο VAR είναι ο Σιδηρόπουλος, διαιτητής Φωτιάς. Δίδυμο «δυναμίτης»…

Το πρωτάθλημα του Σιδηρόπουλου. Και νωρίς – νωρίς «χτύπημα» στα Γιάννενα με το σκορ στο 1-0 ο Σιδηρόπουλος… σίγησε από το VAR.

Ο Φωτιάς που είναι στο χορτάρι δεν είδε το καθαρό χέρι του Μουκουντί στο γύρισμα του Μπάλαν και ο Σιδηρόπουλος από το VAR σφύριξε… κλέφτικα με το ματς να συνεχίζεται κανονικά. Όλα αυτά με το σκορ στο 1-0 από νωρίς και τον ΠΑΣ στο 19ο λεπτό να έχει την ευκαιρία από την άσπρη βούλα να διπλασιάσει τα τέρματά του και να βάλει άλλη δυναμική στο παιχνίδι για το «τρίποντο».

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Λιβαδειά: Ξέφυγε η κατάσταση – Ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο για οπαδό

Αυτά όμως δεν γίνονται στο πρωτάθλημα του Σιδηρόπουλου. Ο… κορυφαίος βλέπετε μετά το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό γκολ που μέτρησε υπέρ του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο παρά το ματς επιθετικό φάουλ που είχε προηγηθεί, τώρα «χτυπάει» και στους Ζωσιμάδες.

Μετά τον Φωτιά που δεν είδε στο live «καθάρισε» και το VAR ο Σιδηρόπουλος σε φάση που η μπάλα σταματάει καθαρά στο χέρι του αμυντικού της ΑΕΚ και δεν δίνεται έτσι η δυνατότητα στον επιθετικό του ΠΑΣ που θα έπαιρνε την μπάλα να απειλήσει από πολύ κοντά! Μιλάμε για… έργο τέχνης! Δείτε για να καταλάβετε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ