D.M. go home…

D.M. go home…

Ο D.M. ανυπομονούσε να δει ξανά το «εξωγήινο» ποδόσφαιρο της ΑΕΚ. Τελικά το είδε από τον ΠΑΣ.

Θα μπορούσε να ήταν πρωταγωνιστής σε δεκάδες ταινίες χολιγουντιανού επιπέδου. Στις ΗΠΑ άλλωστε το όνομα του είναι… ξακουστό. Τελικά ο D.M., ο Τίγρης καλέ από ότι αποκαλύφθηκε στο (τζάμπα) μπάρμπεκιου (σ.σ. πληροφορίες πως δεν έδωσε ευρώ τσακιστό ελέγχονται ως υπερβολικές) είναι λάτρης των ταινιών επιστημονικής φαντασίας!

Ταινίες με εξωγήινους πρέπει να γουστάρει ο Τίγρης για αυτό και τον είχε εξιτάρει και το… εξωγήινο ποδόσφαιρο που σύμφωνα με αυτά που είπε, παίζει η ΑΕΚ. Ανυπομονούσε ο D.M. να αρχίσει και πάλι η μπαλίτσα για να δει ξανά το εξωγήινο ποδόσφαιρο της ΑΕΚ σαν αυτό που είδε στον Βόλο όπου η ΑΕΚ έπαιζε μόνη της και έβαλε τέσσερα γκολ σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της όπως έλεγαν τα παλιά τα χρόνια οι σπίκερ.

Διαβάστε επίσης: Οι GM της Euroleague υποκλίνονται στον Ολυμπιακό: Πρώτο φαβορί για Final Four στα προγνωστικά τους (pics)

Και όμως αγαπητοί μου αναγνώστες η αλήθεια είναι πως τελικά στα Γιάννενα ο Τίγρης είδε την… βερσιόν του E.T. του εξωγήινου όπως δεν θα ήθελε να την ξαναδεί.

Μην μου πείτε πως δεν θυμάστε την κλασική ταινία με τον εξωγήινο που «έσκασε» στη γη και έκανε άνω-κάτω μια οικογένεια, μια γειτονιά, μια ομάδα, ουπς, αυτό είναι από άλλο έργο…

Στο μακρινό 1982, 41 χρόνια πίσω γύρισε ο Τίγρης στο remake του E.T. που είχε κατακτήσει τον κόσμο. Τότε ο E.T. για όσους ελάχιστους (σ.σ. ντροπή σας) δεν το έχουν δει ή δεν το θυμούνται, είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να γυρίσει στο… σπίτι του. Εξ ου και η κλασική ατάκα «E.T. go home»! Και τελικά ο λατρεμένος E.T. κατάφερε να βρει τον δρόμο για τον πλανήτη του.

Τώρα στο… remake του 2023 σε ρόλο E.T. εμφανίζεται ο… D.M. που του αρέσει το εξωγήινο ποδόσφαιρο (σ.σ. που το είδε ένας Θεός ξέρει) και μετά τα όσα είδε στα Γιάννενα σίγουρα θα θέλει να… go home!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ