Έτοιμος για κορυφή (ξανά) ο Ολυμπιακός, η απίθανη Ευρωλίγκα συνεχίζεται!

Έτοιμος για κορυφή (ξανά) ο Ολυμπιακός, η απίθανη Ευρωλίγκα συνεχίζεται!

Χάνουν όλοι από όλους στην φετινή Ευρωλίγκα, μόνο ο ΠΑΟ μένει σταθερός κακός, και ο Ολυμπιακός απόψε με νίκη επί της Αρμάνι πιάνει ξανά την πρώτη θέση.

Είναι με διαφορά η καλύτερη Ευρωλίγκα με το νέο σύστημα. Και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε αγωνιστική! Η τελευταία ομάδα μπορεί να νικήσει την πρώτη, τα διπλά σε έδρες «κάστρα» (κάποτε) πέφτουν βροχή! Απόψε η Άλμπα υποχρέωσε σε ήττα την Μπασκόνια που πήγαινε τρένο πιάνοντας την πρώτη θέση. Η Βίρτους Μπολόνια άλωσε την Βαρκελώνη και η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε τεράστια νίκη στο Βελιγράδι επί της Μονακό!

Μόνο ο Παναθηναϊκός δείχνει μια… σταθερότητα στις κακές εμφανίσεις και τις ήττες συμπληρώνοντας πέντε στο Μόναχο και δείχνοντας τελικά πως το 4Χ4 που είχε κάνει ενδιάμεσα με Βίρτους, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις και Αρμάνι ήταν απλά μια… αναλαμπή. Με την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα απασχολήσει σοβαρά ξανά την διοργάνωση όντας στην 17η θέση, μια νίκη πάνω μόνο από την Άλμπα Βερολίνου!

Διαβάστε επίσης: «Ο Μαρσέλο έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα»

Μια διοργάνωση που πραγματικά είναι απολαυστική καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη των αγώνων, ακόμη και όταν η πρώτη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρωλίγκας, Μπασκόνια, παίζει στο Βερολίνο με την ουραγό Άλμπα που χρειάστηκε 12 σερί αγώνες για να νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική.

Και μέσα σε όλα η πανάκριβη Φενέρ του Ιτούδη ισοπεδώθηκε στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις με την 5η σερί της ήττα που την απομακρύνει από τις πρώτες θέσεις. Και απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός που και αυτός έχει πέσει θύμα αυτής της απίστευτης κατάστασης στην φετινή Ευρωλίγκα (ήττες από Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ) έχει την ευκαιρία να πάει στο 11-6 και να πιάσει στην κορυφή και τους τρεις πρωτοπόρους μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Μονακό που έχασαν την Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός που έχει να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο που είναι στο 6-10 αλλά στα τελευταία ματς κάνει προσπάθεια να επανέλθει σε τροχιά 8αδας. Και που αν μην τι άλλο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από τους πρωταθλητές Ελλάδας για να πάρουν το ροζ φύλλο και να πιάσουν ξανά κορυφή μια αγωνιστική πριν το ταξίδι στο πριγκιπάτο για το σπουδαίο ματς με την Μονακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ