Τα δυο «όχι» του Σφαιρόπουλου στον Παναθηναϊκό, αλλά…

Τα δυο «όχι» του Σφαιρόπουλου στον Παναθηναϊκό, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει στην αγορά για προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες μια περίπτωση είναι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα τον τελευταίο έναν μήνα και η μία ήττα διαδέχεται την άλλη στη Euroleague, με αποτέλεσμα να έχει πέσει στο 6-12 και στην τελευταία θέση (σε ισοβαθμία με Αρμάνι και Άλμπα).

Οι πράσινοι δεν τα κατάφεραν ούτε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε παρά το γεγονός ότι έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη στην κανονική διάρκεια και τα «μαύρα σύννεφα» συνεχίζουν και μαζεύονται πάνω από το τριφύλλι.

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του, κάνοντας τον απόλυτο «αφεντικό» του μπασκετικού τμήματος.

Παρόλα αυτά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και μετά από το ματς με τους ερυθρόλευκους, αλλά και η εικόνα σε ματς που κέρδισε, όπως κόντρα στο Περιστέρι για την Basket League, έχει φέρει τον Παναθηναϊκό σε ένα σημείο να κοιτάζει στην αγορά για περιπτώσεις προπονητών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την αγορά και φέρεται να κάνει και τις πρώτες κρούσεις σε προπονητές από το πάνω ράφι. Αν αποχωρήσει στο επόμενο διάστημα ο Ράντονιτς από το τριφύλλι, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για αυτό και κοιτάζουν για ξένο προπονητή με εμπειρία από τη Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως υπάρχει και μια περίπτωση από την Ελλάδα, η οποία θεωρείται και εκείνη πολύ υψηλού επιπέδου και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει ήδη δυο κρούσεις από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να είναι γνωστό αν πρόκειται για επίσημες επαφές, ή μέσω μάνατζερ ή του περιβάλλοντος του.

Παρόλα αυτά ο Σφαιρόπουλος που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ολυμπιακό, φέρεται να έχει απαντήσει ευγενικά «όχι» δυο φορές στο τριφύλλι. Τουλάχιστον προς το παρόν και σε διερευνητικές επαφές. Ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός ωστόσο, ακούγεται πως ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πρόταση και από ομάδα της Euroleague που βρίσκεται σε γειτονική χώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ