Με «Τίγρη» και…. Γιαννάκη η ανατροπή της ΑΕΚ στη Νεάπολη!

Με «Τίγρη» και…. Γιαννάκη η ανατροπή της ΑΕΚ στη Νεάπολη!

Πλάι-πλάι στο «μπουθ» ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος στη Νεάπολη.

Τελικά μόνο η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν μπόρεσε ποτέ να συνδέσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο στο «σκάνδαλο» νοθείας (και βίας) των εκλογών της Ομοσπονδίας. Δεν μπόρεσαν να βρουν λέει τη σύνδεση του Γιαννάκη και του συνεργείου του που βγήκε σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, με τον Τίγρη.

Φυσικά οι δύο άντρες δεν έκρυψαν ποτέ τη στενή συνεργασία τους. Πάντα εκεί είναι ο Γιαννάκης: δεξί χέρι του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Και σήμερα στη Νεάπολη μαζί πήγαν στο γήπεδο και παρέα κάθισαν δίπλα-δίπλα στο μπουθ παρακολουθώντας την… ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Ξυπνάτε και παραιτηθείτε όλοι από την ΕΠΟ: Δεν έχει πάτο το βαρέλι της παρακμής στο πάρκο Γουδή

Αυτή που υπέγραψε φαρδιά πλατιά ο διαιτητής Σιδηρόπουλος και η κομπανία του (στο VAR). Υπάρχει μια χερούκλα του Ρότα στο 0-0 που πέρασε απαρατήρητη από διαιτητές και τεχνολογία.

Υπάρχει και ένα ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στη φάση που η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1. Ουδόλως όμως αυτά μπορεί να χάλασαν τη διάθεση του ιδιοκτήτη της Ένωσης και του στενού συνεργάτη του. Ποιος άλλος είναι στο παρεάκι; Ο Χρήστος Παπαδημητρίου. Γνωστός.. επενδυτής του ποδοσφαίρου που πριν ήταν ιδιοκτήτης της Καλαμάτας και μετά του Διαγόρα της Ρόδου. Υπέροχο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στα καλύτερα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ