Ποιος Γιοβάνοβιτς; Αυτός πήγε τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό – Το πρόσωπο κλειδί του deal – Στα 3,1 εκατ. ευρώ έκλεισε η μεταγραφή

Ποιος Γιοβάνοβιτς; Αυτός πήγε τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό – Το πρόσωπο κλειδί του deal – Στα 3,1 εκατ. ευρώ έκλεισε η μεταγραφή

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι δεν πήγε μόνος του στον Παναθηναϊκό. Κάποιος έβαλε τους πάντες στη πρίζα από την Κυριακή το βράδυ.

Καλή επιτυχία στη καριέρα του Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο κόσμος του Άρη δεν θα τον ξεχάσει, ούτε φυσικά ο Θόδωρος Καρυπίδης που κατάφερε από έναν παίκτη που εδώ και καιρό ήταν… αλλού, να βάλει στα ταμεία της ομάδας του ένα ποσό της τάξης των 3,1 εκατ ευρώ (με τα bonus). Μποναμάς από τους λίγους.

Και όσο για τον Παναθηναϊκό; Επειδή εκείνοι που παριστάνουν τους ρεπόρτερ προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι όλα συνέβησαν κατόπιν επιθυμίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καλό είναι να προσέχουν: Ποιους και τι διαβάζουν.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πλάνο των ανανεώσεων – Ο Γουόκαπ και ο επόμενος στη λίστα του Ολυμπιακού

Κανένας Γιοβάνοβιτς δεν… έπαιξε μπάλα σε όσα συνέβησαν από την Κυριακή το βράδυ στο 48ωρο που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν που… ζαλισμένος την 3άρα από τον ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει μια απάντηση σε εκείνους που άρχισαν να τον στολίζουν στη Λεωφόρο. Και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος εκείνους που… άνοιξε τις κατάλληλες πόρτες.

Τι εστί Ντίνος Διαμαντόπουλος; Ο γνωστός ατζέντης –και άλλοτε φανατικός οπαδός της ΑΕΚ- που πέρασε από δύο πόστα τεχνικού διευθυντή στη Super League. Από εκείνο του Παναθηναϊκού αλλά και εκείνο του Άρη. Ο «κολλητός» του Μαρίνου Ουζουνίδη για τους μυημένους που αργότερα έγινε και συνέταιρος του Ζήση Βρύζα στο γνωστό γραφείο μάνατζερ που στεγάστηκε σε χώρο του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος που πριν ενάμιση χρόνο ήταν να αναλάβει και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παρέα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ο ίδιος έστειλε στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Έμπειρος μάνατζερ και περπατημένος. Εκείνος είχε φέρει τον Μαντσίνι στην Ελλάδα (ως τεχνικός διευθυντής του Άρη στον οποίο έμεινε από τον Ιούνιο του 2018 ως τον Αύγουστο του 2019 όταν και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους).

Εκείνος διατηρεί και τα «δικαιώματα» του σαν ατζέντης. Τον είχε προτείνει καιρό τώρα στον Αλαφούζο, από την εποχή του τραυματισμού του Αϊτόρ. Άνοιξε εκ νέου τον δίαυλο επικοινωνίας την κατάλληλη στιγμή. Και μιας και με τον Καρυπίδη οι σχέσεις του δεν χάλασαν ποτέ; Έφερε το ένα, το άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ