Μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων: Πασατέμπος κορυφής με… πέναλτι και αποβολές για την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας

Μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων: Πασατέμπος κορυφής με… πέναλτι και αποβολές για την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας

Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα. Έχει όμως και όλα… τα κομφόρ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είτε πρόκειται για Έλληνες, είτε για ξένους διαιτητές.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η ΑΕΚ μετά το 3-0 επί του Άρη. Και βέβαια μεγάλες στιγμές για τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του στη Νέα Φιλαδέλφεια και το νέο γήπεδο που εξελίσσεται σε «παράγοντα» του φετινού πρωταθλήματος καθώς ως τώρα το κοντέρ λέει 8X8 νίκες με 21-2 γκολ.

Επειδή όμως αυτά τα… γλυκανάλατα θα τα διαβάσεις παντού, άσε με να σου πω και τα υπόλοιπα. Έχει καλή ομάδα η ΑΕΚ. Έχει όμως και όλα… τα κομφόρ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είτε πρόκειται για Έλληνες, είτε για ξένους διαιτητές.

Απόψε τον Άρη ο Πορτογάλος ρέφερι τον έχει περάσει… πριονοκορδέλα. Πέναλτι για το 1-0, αποβολή με δεύτερη κίτρινη σε δεκαπέντε λεπτά για τον Ετέμπο (45΄-60΄) με το ματς ακόμη στο ίδιο σκορ και με τη πρώτη κάρτα αποκύημα της φαντασίας. Ένα ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πριν από το 2-0 (στον Νταμπό). Και bonus αυτή η έξοδος Μεσολογγίου του Αθανασιάδη στο 53΄που ειδικά μέσω του VAR δεν έχει δικαιολογία ότι δεν κατέληξε στην άσπρη βούλα για τον φιλοξενούμενο: έστω δεν έστειλε τον διαιτητή μπροστά στην οθόνη για επισκόπηση.

Είναι το θέμα ο Άρης; Όχι, είναι και ο Άρης.

Διότι ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0 με πέναλτι του Άμραμπατ στο 90΄+4΄και στην επόμενη φάση σφύριγμα της λήξης από τον Σιδηρόπουλο ενώ μπροστά του έκανε μαρς πέναλτι ο Μάνταλος τραβώντας από τη φανέλα τον Σουάρεθ. Γράψε τρία ποντάκια.

Γράψε άλλα τρία ΑΕΚ-ΟΦΗ μεσοβδόμαδα πριν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Έκανε rotation ο Αλμέιδα, ανακάλυψε χυδαίο πέναλτι ο Κουτσιαύτης στο 6΄ στρώνοντας τραπέζι.

Πεναλτάκι στο 1-0 με τον Παναθηναϊκό για το 2-0 που θα κλειδώσει το τρίποντο, αλλά χάλασε τη μανέστρα ο Μπρινιόλι πιάνοντας την εκτέλεση του Φερνάντες.

Και βέβαια με το αποψινό τέσσερα τα πεναλτάκια, από εκείνα που ανοίγουν ή κλείνουν τρίποντα! Όχι, τίποτα άλλο αλλά για να μη λέμε μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Και για να τελειώνουμε; Απόψε ο Αραούχο έκανε ματσάρα. Την ώρα όμως που ο Αργεντινός σόλαρε, σόλαρε και η παρέα του Πορτογάλου διαιτητή Γκοντίνιο. Με αποδείξεις.

Στο 46΄ η πρώτη κίτρινη στον Ετέμπο είναι για τα θηρία. Τιμωρείται για αντικανονική χρήση χεριού, όμως η κίνηση του χεριού του ήταν μια επαφή στο στήθος του αντιπάλου του, που δεν κρίνεται ριψοκίνδυνη, αλλά απρόσεκτη. Ο Αμραμπατ έκανε θέατρο και ένα τέταρτο μετά δικαιώθηκε.

Στο 53′ κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Άρη όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Αθανασιάδη χτύπησε με το γόνατο του τον Φαμπιάνο του Άρη και τον τραυμάτισε. Και το χειρότερο είναι ότι το είδε λέει και το VAR.

Και όσο για το κερασάκι; Στο 2-0 (76΄) οι παίκτες του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Και έχουν δίκιο: 100% επιθετικό φάουλ στον Νταμπό. Αλλά τι να συζητάμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ