Αλμέιδα: «Ευτυχισμένος με την επιστροφή του Ελίασον και την όρεξη των παικτών μου»

Αλμέιδα: «Ευτυχισμένος με την επιστροφή του Ελίασον και την όρεξη των παικτών μου»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη και τόνισε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αγωνίζονται οι παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ελίασον από τον τραυματισμό του.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Άρη για την 20η αγωνιστική της Super League και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ματίας Αλμέιδα, μίλησε μετά το τέλος του ματς για την εικόνα της ομάδας του, την ικανοποίησή του σχετικά με την όρεξη που δείχνουν οι παίκτες του όταν αγωνίζονται ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του Νίκλας Ελίασον από τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μίτσελ για τις μεταγραφές

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης παίζει πολύ καλά, έχει ένα πολύ ομαδικό και συνδυαστικό παιχνίδι. Ωστόσο νομίζω κάναμε τη διαφορά, και όταν έμειναν με δέκα παίκτες το διαχειριστήκαμε πολύ καλά.

Με κάνει να νιώθω πολύ ευτυχισμένος η επιστροφή του Ελίασον, ξέρω τη δουλειά που έχει ρίξει, του λείπει βέβαια ο αγωνιστικός ρυθμός ακόμα. Αυτό που με ενδιαφέρεί είναι ότι βλέπω ότι τα παιδιά έχουν όρεξη και δουλεύουν σαν ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ