«Τρόμος» και στους book από τον Ολυμπιακό!

«Τρόμος» και στους book από τον Ολυμπιακό!

Η ομαδάρα του Μπαρτζώκα σαρώνει παντού και πλέον παίζει γερά ακόμη και ως πρώτο φαβορί για την Ευρωλίγκα!

Όταν ο Ολυμπιακός στα τέλη του χρόνου, πριν πάει για… παρέλαση στο ΟΑΚΑ, έχοντας δύο σερί ήττες οι book δεν… μάσησαν. Για την ακρίβεια διατήρησαν ψηλά τον Ολυμπιακό στις αποδόσεις για την Ευρωλίγκα θεωρώντας πως η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει πολλά να δώσει.

Δεν έκαναν απλά καλά, αλλά πάρα πολύ καλά «βλέποντας» το μέλλον. Ο Ολυμπιακός από τότε «τρέχει» ένα απίθανο σερί νικών που τον έχει φέρει στο 17-7 και την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Κυρίως όμως έχει πείσει και τους πλέον… άπιστους για τις δυνατότητες που έχει ο φετινός Ολυμπιακός όχι απλά πηγαίνοντας στο Φάιναλ Φορ, όπως έκανε και πέρσι, αλλά κατακτώντας και το τρόπαιο στο Κάουνας.

Διαβάστε επίσης: Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Μεγάλο διπλό για τους «κόκκινους διάβολους» και στο -5 από την κορυφή

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως η ομαδάρα του Μπαρτζώκα έχει «τρομάξει» πλέον και τους ίδιους τους book που τον υπολόγιζαν από την αρχή της σεζόν, τον πίστευαν ακόμη και μετά από ένα κακό διάστημα αλλά τώρα τον «βλέπουν» ακόμη και πρώτο φαβορί!

Ουσιαστικά οι book υπολογίζουν τον Ολυμπιακό και τους Ισπανούς! Ακόμη και η Εφές που πάντα έπαιζε στις πρώτες θέσεις, συνεχώς πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στην 4η και με διαφορά στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες.

Ο Ολυμπιακός προσφέρεται από 4.50 έως και 5 απόδοση για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, είναι πρώτο φαβορί μαζί με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε μια στοιχηματική ενώ σε όλες αποτελεί την πρώτη τριάδα με τους Ισπανούς. Όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά στις 4 στοιχηματικές εταιρείες που παραθέτουμε ο Ολυμπιακός πλέον αν δεν είναι πρώτο φαβορί είναι ελάχιστα πιο κάτω από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Και αν συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι; Θα φάνε σκόνη και οι Ισπανοί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ