«Παίζει» το κεφάλι του στο Final 8 ο Ράντονιτς – Οι προπονητές που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό

«Παίζει» το κεφάλι του στο Final 8 ο Ράντονιτς – Οι προπονητές που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από τη Βαλένθια και τον τρόπο που ήρθε. Το Final 8 που κρίνει τα πάντα και οι προπονητές που ακούγονται...

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Παρασκευή υπέστη ήττα με buzzer beater τρίποντο του Τζόουνς στο ΟΑΚΑ από τη Βαλένθια με 92-91 και παρέμεινε στα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας.

Οι πράσινοι έφτασαν κοντά σε μια σημαντική νίκη απέναντι στις «νυχτερίδες» όμως από τα λάθη στο φινάλε και τις επιλογές του Ντέγιαν Ράντονιτς, το τριφύλλι δεν τα κατάφερε, η εσωστρέφεια παρέμεινε και πλέον ο Μαυροβούνιος τεχνικός είναι για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο.

Η εικόνα της ομάδας μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη εδώ και αρκετές εβδομάδες, παρά τις προσθήκες που έχουν γίνει μεσούσης της σεζόν, ο Παναθηναϊκός δεν μοιάζει να έχει την παραμικρή βελτίωση και δείχνει να χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ».

Προς το παρόν ο Ράντονιτς παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον μέχρι την αναμέτρηση με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ για την Basket League, αλλά και πιθανότατα και για το Final 8 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο της Κρήτης την επόμενη βδομάδα.

Το θέμα είναι όμως ότι στο Ηράκλειο ο Ράντονιτς «παίζει» το κεφάλι του και την παραμονή του, αφού σε περίπτωση απώλειας του Κυπέλλου είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αντικατάσταση του. Οι πράσινοι θα πάνε για να σηκώσουν την κούπα στα «Δυο Αοράκια» και αν αποκλειστούν ο Μαυροβούνιος μοιάζει αδύνατον να συνεχίσει.

Ο Παναθηναϊκός εφόσον περάσει τον πρώτο αντίπαλο παίζει στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό που έχει 10-0 απέναντι στο τριφύλλι. Αν λοιπόν οι πράσινοι δεν τα καταφέρουν θα κινηθούν οι διαδικασίες για να λυθεί η συνεργασία μαζί του.

Το θέμα είναι από εκεί και πέρα ο αντικαταστάτης του, με τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει εδώ και καιρό κάποιες επιλογές, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά για τον πράσινο πάγκο.

Από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά δεν μοιάζει να «ψήνεται» να επιστρέψει στην Ελλάδα, στον Μάικ Μπατίστ που ακούγεται όλο και πιο έντονα, αλλά και σε πιο τρανταχτά ονόματα όπως ο Πάμπλο Λάσο και ο Τσάβι Πασκουάλ, που όμως είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις.

Το τελευταίο -χρονικά – όνομα που γράφτηκε σε περίπτωση που φύγει ο Ράντονιτς είναι αυτό του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος είναι μια κάπως πιο προσιτή λύση οικονομικά. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το Final 8 και την πορεία που θα πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός, που κατεβαίνει στην Κρήτη με έναν στόχο. Την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ