Οι αετομάτηδες του Μπένετ – Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει απόψε στο «Κλ. Βικελίδης» (vids)

Οι αετομάτηδες του Μπένετ – Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει απόψε στο «Κλ. Βικελίδης» (vids)

Όταν ψωνίζεις διαιτητές από τα… πανέρια τότε προκύπτουν ιστορίες σαν του «Κλ. Βικελίδης».

Μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης»: «Δήλωση για τίτλο» έγραψε to10.gr και φυσικά έχει δίκιο. Σε πολύ δύσκολη συγκυρία, το να παίρνεις ένα τέτοιο τρίποντο και μάλιστα με ανατροπή αλλάζει πολλά. Και βαθμολογικά, και ψυχολογικά για κάθε γκρουπ που περνά τέτοια πάνω και κάτω όπως η φετινή version των Πράσινων.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο η νίκη του Παναθηναϊκού. Είναι και ο τρόπος. Και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς για να φτάσει σε αυτή την ανατροπή ξετύλιξε δύο δώρα απόψε στη Θεσσαλονίκη, χαρισμένα από κάποιον Κριστόφερσεν: Δανός διαιτητής δεύτερης «διαλογής». Ένας από τους πολλούς που ο Μπένετ παριστάνοντας τον αρχιδιαιτητή φέρνει με το «κιλό» στα μέρη μας.

Διαβάστε επίσης: Θεαματική ανατροπή με Ντόρσει και Ολυμπιακό, αλλά…

Μαρς κόκκινη του Σάρλια στο 84΄σύμφωνα με την οδηγία της UEFA με το σκορ στο 1-1. Κίτρινη ο Δανός ρέφερι. Εκτελεί το φάουλ ο Άρης κανά λεπτό αργότερα, κάνει ξεκάθαρα χέρι ο Παλάσιος που δεν σφυρίζεται. Βγαίνει ο Παναθηναϊκός στην επίθεση. Και πετυχαίνει το 1-2.

Η κόκκινη που έγινε κίτρινη:

Το χέρι στο φάουλ:

Ναι σενάριο για… ταινία. Έγινε όμως. Και τελικά έκριναν το αποτέλεσμα της βραδιάς. Θα είχε ο Άρης δέκα λεπτά με παίκτη παραπάνω και το ματς στο 1-1 με έναν κανονικό διαιτητή. Πιθανότατα δεν θα είχε προκύψει και ποτέ η φάση του 1-2 που έκανε τον Παναθηναϊκό να ανέβει καβάλα στο άλογο.

Και όλα αυτά γιατί; Διότι η ΕΠΟ θέλει να κρατά τη διαιτησία στον έλεγχο της και ο Μπένετ να παριστάνει δήθεν τον αρχιδιαιτητή, όταν δεν μπορεί να εγγυηθεί το αυτονόητο. Ότι θα φέρνει από το εξωτερικό κάποιους καλούς διαιτητές στα ματς της Big 5 και αργότερα στα playoffs.

Η εικόνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα για αυτό που συμβαίνει. Μια ολοκληρωμένη αλλοίωση της φετινής Super League που ξεκινά απευθείας από το πάρκο Γουδή. Όποιος δεν θέλει να τη δει είναι απλά άξιος της μοίρας του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ