Έμπλεξε ο Άρης για την Ευρώπη, ίσως και για τα playoffs – Περιμένει και εκείνος πλέον την απόφαση της… μεζούρας

Έμπλεξε ο Άρης για την Ευρώπη, ίσως και για τα playoffs – Περιμένει και εκείνος πλέον την απόφαση της… μεζούρας

Πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως το φινάλε ο Άρης για τον οποίο είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να χάσει ακόμα και το τρένο της εξάδας.

Την πάτησε ο Άρης και απόψε. Και πλέον ίσως έμπλεξε για τα καλά ακόμη και για την συμμετοχή του στα φετινά playoffs, όχι μόνο για το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος… διάνοια στα μαθηματικά. Φτάνει να ρίξει μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα. Έμεινε ξαφνικά τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Βόλο (35β), εγκλωβισμένος στην 6η θέση του πίνακα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μπέου διατηρεί ένα προβάδισμα.

Και έχει ένα πρόγραμμα πραγματικά δύσκολο μπροστά του ως τη λήξη της κανονικής διάρκειας: ΟΦΗ εκτός, Ατρόμητος εντός, Λαμία εκτός, ΠΑΣ Γιάννινα εντός. Πρόγραμμα που εάν και εφόσον θα μπορούσε να τον εκτροχιάσει.

Διαβάστε επίσης: Θεαματική ανατροπή με Ντόρσει και Ολυμπιακό, αλλά…

Τι συμφέρει πλέον την ομάδα του Θόδωρου Καρυπίδη; Πρώτα από όλα να δει τον Παναθηναϊκό (εντός) και τον ΠΑΟΚ (εκτός) να επικρατούν του Βόλου στις δύο από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας. Και βέβαια να μετρήσει με τη… μεζούρα της ΑΕΚ, ο αθλητικός δικαστής. Να πάρει η ΑΕΚ στα χαρτιά το ματς στο Περιστέρι ώστε ο Ατρόμητος να μείνει στους 25 βαθμούς, άρα έξι πίσω από εκείνον.

Οι Περιστεριώτες είναι στο 7ο του πίνακα και έχουν Λεβαδειακό εντός, Άρης εκτός, Τρίπολη εκτός και Παναθηναϊκό στην έδρα τους. Προφανώς το πρόγραμμα τους είναι δύσκολο επίσης, αλλά με bonus το ματς με την ΑΕΚ δεν αποκλείει κανείς ότι αν είναι να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην πρώτη εξάδα θα το κάνουν κυνηγώντας τον Άρη που έφτασε τρεις ήττες στη σειρά (ΑΕΚ-Άρης 3-0, Ιωνικός-Άρης 1-0, Άρης-Παναθηναϊκός 1-2) και τέσσερις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (όλα ξεκίνησαν από την 1-0 ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ