ΠΑΟΚ: Λέει ότι η κόντρα με την ΑΕΚ άναψε, αλλά στο δικαστήριο δεν πήγε

ΠΑΟΚ: Λέει ότι η κόντρα με την ΑΕΚ άναψε, αλλά στο δικαστήριο δεν πήγε

Άλλα λέω και άλλα κάνω από τον ΠΑΟΚ που για μια ακόμη φορά…

Πάει σύννεφο το παραμύθι στον ΠΑΟΚ. Ή τέλος πάντων έχουν χάσει τελείως τη μπάλα στη Θεσσαλονίκη. Παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ, προσπαθούν στην Τούμπα να πείσουν ότι υπάρχει θέμα σοβαρό πια στις σχέσεις του κλαμπ με την Ένωση ελέω της κατάστασης στην ΕΠΟ και τον πόλεμο Φιλιππούση-Μπαλτάκου. Και αυτή δεν είναι απλά μια αίσθηση. Τα αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η FORZA που εκφράζει ξεκάθαρα τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ σε μία περίοδο που οι διοικήσεις των δύο ομάδων είναι στα χειρότερά τους. Θυμίζουν άνοιξη του 2018.Η κόντρα ξεκινά από τη λειτουργία Φιλιππούση υπό την καθοδήγηση Ένωσης ως εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ και συνεχίζεται γιατί ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ χρεώνει Ένωση για τις τελευταίες διαιτησίες.

Αυτή η σχέση παραπήγε και αυτό ήταν υποχρεωτικό. Όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό, πρέπει να συμμαχήσεις με κάποιον για να τον κρατήσεις μακριά από την Ομοσπονδία» αναφέρει απροκάλυπτα το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Παράλληλα αφήνουν να εννοηθεί ότι ακόμη δεν είδαμε τίποτα καθώς «το τι θα συμβεί στην ΕΠΟ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το μεγαλύτερο κομμάτι των Ενώσεων, είναι κάτι που αποκτά ενδιαφέρον».

Είναι λογικό να θέλει ο ΠΑΟΚ να σηκώσει τους τόνους. Ειδικά πριν από το ματς της Τούμπας. Και βέβαια με θέα στον τελικό του κυπέλλου που έρχεται. Πρακτικά όμως δεν πείθουν κανέναν. Ούτε βεβαίως το κοινό τους. Γιατί; Διότι οι μάσκες έπεσαν με την υπόθεση της… μεζούρας. Εξαφανισμένοι οι Θεσσαλονικείς παρότι είχαν έννομό συμφέρον. Μακριά από το αυτονόητο της νομιμότητας και όπως φαίνεται δίχως πρόβλημα αν η ΑΕΚ έπαιρνε το ματσάκι στα χαρτιά.

Ενώ είχαν την υποχρέωση να καταθέσουν πρόσθετη παρέμβαση στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, παρέμβαση που κατέθεσαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξαφανίστηκαν. Την επανάσταση την κάνουν από τη… FORZA. Αν ο ΠΑΟΚ όντως θέλει να καταγγείλει τις μεθόδους της ΑΕΚ, εκείνες που τον έχουν κάνει αντιπολίτευση στην ΕΠΟ, δεν μπορεί να κάνει το… κορόιδο όταν η μπάλα καίει. Εκτός αν δεν θέλει να καταγγείλει. Εκτός αν όλα είναι μια χαρά στις σχέσεις του με τον Μελισσανίδη. Αν ισχύει αυτό; Τότε γιατί τζάμπα το μελάνι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ