Τικ τακ, τικ τακ: Ο χρόνος του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, τελείωσε

Τικ τακ, τικ τακ: Ο χρόνος του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, τελείωσε

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τελείωσε από τον Παναθηναϊκό. Απομένουν μόνο οι πληροφορίες για το διαζύγιο.

Ήταν ο αποψινός ημιτελικός η τελευταία ευκαιρία του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό; Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να απαντήσει κανείς. Οι Πράσινοι ψάχνουν ήδη τον επόμενο, μιλάνε με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο (της εθνικής Ιταλίας) και το μόνο που απομένει είναι να τελειώσουν πλέον με τον… προηγούμενο.

Ο Μαυροβούνιος κόουτς που το καλοκαίρι αποτέλεσε επένδυση για τους Πράσινους, νιώθει ήδη πλέον την μοναξιά κάθε προπονητή που είναι ένα βήμα από το φινάλε.

Διαβάστε επίσης: Φωτιάς και Σιδηρόπουλος έδωσαν «αστείο» πέναλτι στη Λεωφόρο: 2-0 ο Παναθηναϊκός (vid)

Όχι άδικα αν κοιτάξει κάποιος με προσοχή τα αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός είναι στον βυθό της Ευρωλίγκας με 8 νίκες και 16 ήττες δίχως ουσιαστικά ποτέ να κατάφεραν να μπουν έστω για λίγο στο τρένο της οκτάδας. Έχουν χάσει το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό που προηγείται με +2 νίκες και έχει τους Πράσινους στο ΣΕΦ στον δεύτερο γύρο.

Και είναι πια και εκτός του κυπέλλου. Την ίδια στιγμή η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα. Και έχει τον Παναθηναϊκό στο 11-0. Ας μην κοροϊδευόμαστε, είναι και η επιτυχία του Ολυμπιακού –σχεδόν με το ίδιο μπάτζετ- που ρίχνει αλάτι στις πληγές των Πράσινων.

Πως το είπε πριν από μερικές ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram; «Το γύρισε ο γαύρος. Έχει φτιάξει ομαδάρα. Εμείς πρέπει να Χτίζουμε από το μηδέν. Όταν έχει καλό εργολάβο, χτίζει γρήγορα». Προφανώς εργολάβος είναι ο προπονητής σε κάθε αγωνιστικό οικοδόμημα. Ο Ράντονιτς έγινε ένας ακόμη που απέτυχε. Ένας ακόμη κρίκος στην ίδια αλυσίδα που πνίγει τα όνειρα του εξάστερου τα τελευταία χρόνια

Ο Ράντονιτς μένει μέχρι τώρα γιατί θέλει όλη τη φετινή αποζημίωση και το 40% της επόμενης σεζόν μιας και το συμβόλαιο του είναι διετές. Για αυτό ο Παναθηναϊκός δεν τον έχει ήδη διώξει. Τώρα όμως οι Πράσινοι δεν έχουν άλλη υπομονή. Άρα απομένει η επιστροφή απο το Ηράκλειο και…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ