«Χάνει» Αραούχο η ΑΕΚ

«Χάνει» Αραούχο η ΑΕΚ

Πονοκεφαλιάζει με τον Σέρχιο Αραούχο ο Ματίας Αλμέιδα.

Το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ σταμάτησε στην Τούμπα. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ, μένοντας στο -4 από τον Παναθηναϊκό και την κορυφή (ματς λιγότερο).

Εκτός από την ήττα, η Ενωση θα πρέπει να διαχειριστεί και την επικείμενη απουσία του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός δέχθηκε κίτρινη κάρτα σε φάση με τον Ολιβέιρα (διαμαρτύρεται για κόκκινη στον Πορτογάλο η ΑΕΚ), με αποτέλεσμα να φτάσει τις τέσσερις στο εφετινό πρωτάθλημα.

Μετά και την κίτρινη στην Τούμπα, ο Αραούχο θα χρειαστεί να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

Ο πονοκέφαλος για τον Ματίας Αλμέιδα είναι κάτι παραπάνω από μεγάλος, με την ΑΕΚ να έχει μπροστά της πρόγραμμα-βουνό. Ο Δικέφαλος έχει να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης εντός (25/2), τον ΟΦΗ εκτός (5/3), τον Ολυμπιακό εντός (12/3) ενώ συναντά τους Πειραιώτες και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο όριο των καρτών είναι οι Χατζισαφί, Ελίασον, Πινέδα, Ρότα, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, αφού έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες. Μουκουντί και Σιμάνσκι έχουν συμπληρώσει τέσσερις και επτά κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα, και θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ, αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ