Είδες ο Μανούχος και η μεζούρα; Θα είναι ίδιο τώρα το Ατρόμητος-ΑΕΚ;

Είδες ο Μανούχος και η μεζούρα; Θα είναι ίδιο τώρα το Ατρόμητος-ΑΕΚ;

Η μεζούρα δεν άνοιξε στα αθλητικά δικαστήρια. Τα όσα έκανε ο Μανούχος όμως στο Περιστέρι αλλοιώνουν τον βαθμολογικό πίνακα

Τέλος ο Ατρόμητος από τα playoffs έπειτα από την 1-1 ισοπαλία στη Τρίπολη. Όπερ σημαίνει πως από εδώ και στο εξής η παρουσία του στο πρωτάθλημα θα είναι δίχως νόημα και σκοπό. Έχει 29 βαθμούς, o Βόλος 36 και απομένουν από δύο ματς για τους δύο. Άρα τέλος η όποια ελπίδα για τους Περιστεριώτες να τερματίσουν στην 6η θέση.

Τέλος, τέσσερις μέρες πριν από το ματς με την ΑΕΚ. Το περίφημο αντάμωμα της μεζούρας που ήδη αλλοίωσε με τον τρόπο του τον βαθμολογικό πίνακα. Ματς που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 5 Φλεβάρη θα γίνει ένα μήνα μετά γιατί έτσι αποφάσισε ο Μανούχος και η μέτρηση του με τη μεζούρα της τροχαίας στις εστίες του γηπέδου του Περιστερίου. Και θα γίνει αυτή η αναμέτρηση με αγωνιστικό κίνητρο μόνο για έναν: Για την Ένωση που δεν μας είπε αν θα πάει στο CAS μετά τις δύο δικαστικές ήττες της.

Ηταν εντελώς διαφορετική η κατάσταση πριν από έναν μήνα, όταν θα έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ήταν ακόμα μέσα στο κόλπο των play offs και πάλευε για να πετύχει τον στόχο του. Τώρα, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων, μετά το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, είναι οριστικά εκτός 6άδας. Η αναβολή της αναμέτρησης του Περιστερίου και η διεξαγωγή της ένα μήνα μετά, έχει αλλοιώσει ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Στο ματς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (8/3) μόνο μια ομάδα θα έχει ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτή δεν είναι άλλη από την ΑΕΚ. Ο Μανούχος και όσα έκανε στο Περιστέρι με την… περίφημη μεζούρα αλλοίωσαν τον βαθμολογικό πίνακα και γύρισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου, με το εγχώριο ποδόσφαιρο να γίνεται διεθνώς ρεζίλι και να βυθίζεται στην ανυποληψία για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια. Τα χρόνια της… εξυγίανσης, όπου κάθε αγωνιστική γίνονται απίστευτα πράγματα στους αγώνες της Super Leauge.

Φαλτσοσφυρίγματα, διαιτητικές αποφάσεις για γέλια και για κλάματα και… μεζούρες αλλοιώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά και ολόκληρο το πρωτάθλημα…

Είδες ο Μανούχος και η μεζούρα; Αλήθεια Θα είναι ίδιο τώρα το Ατρόμητος-ΑΕΚ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ