ΑΕΚ: Με Φαν Βέερτ η αποστολή για τον ΟΦΗ (pic)

ΑΕΚ: Με Φαν Βέερτ η αποστολή για τον ΟΦΗ (pic)

Ο Τομ Φαν Βέερτ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (05/03).

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΟΦΗ (05/03) με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο.

Ο Αργεντινός τεχνικός, είδε στη χθεσινή (03/03) προπόνηση να συμμετέχει κανονικά ο Τομ Φαν Βέερτ και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς, Έτσι λύνεται σε κάποιο βαθμό το πρόβλημα που είχε η «Ένωση» με τους επιθετικούς για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, ενώ ο Αραούχο είχε δηλωθεί να εκτίσει κάρτες.

Διαβάστε επίσης: Οι προσθήκες του Ιανουαρίου και ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Εκτός βρίσκεται ο Γαλανόπουλος, ο οποίος προφυλάσσεται εξαιτίας ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, ο τιμωρημένος Σιμάνσκι, αλλά και ο Μοχαμαντί που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, όπως επίσης και ο χειρουργημένος Μαχαίρας.

Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ